古巨基討論區(414) 回歸樂壇 籌備製作廣東專輯

1001 回覆
15 Like 5 Dislike
有無巴打有去15年深圳站,難唔難撲飛?

當年同學有支付寶幫我上大麥網買

張演唱會飛寄來我香港屋企

我搵歌迷會買, 即場拎

靚位?你買咩價位?

唔好提...
唔係最平, 唔係最貴, 但個位一定唔係靚

我搵歌迷會買, 即場拎

靚位?你買咩價位?

唔好提...

仲以為歌迷會多數係靚位添

我搵歌迷會買, 即場拎

靚位?你買咩價位?

唔好提...

又唔可以咁講,係果個票價既第一排,但唔代表靚視角

我搵歌迷會買, 即場拎

靚位?你買咩價位?

唔好提...

買1680就包好靚

我搵歌迷會買, 即場拎

靚位?你買咩價位?

唔好提...

買1680就包好靚

基仔呢個演唱會要正面先好睇
《火鳳燎原》手機版 - Gameone

【闊綽玩家請食餅,賀四週年萬歲!】
今天收到一名SS級火鳳玩家送來的賀禮,祝賀《火鳳燎原手機版》四週年的生日,正正是一大箱的「精美手工曲奇禮盒」!同事們都非常感動,紛紛猜測這位「資深火鳳玩家」是誰?
當我們打開賀卡的那一刻就發現……
樂壇天王「古」「巨」「基」! Alice Wild Luscious 😍感謝古Sir美意~四週年我們會繼續努力,做得更好!
佢好似打左呢隻game 2年以上
我们深圳站7月8日

5月12日開賣
票價:1280,1080,880,680,480,280
【等同古巨基合作】林奕匡獲讚暖男

古巨基早前話期待同林奕匡合作,林奕匡話:「我幻想《一雙手》係寫畀基仔,好有衝動畀佢,寫時有諗起佢,真係畀到佢唱就好,好適合佢,希望佢會用。」

http://hk.apple.nextmedia.com/enews/realtime/20170508/56666243
【2017tvb天地有情30載】群星演唱會,最難忘的友情歲月,本次到場明星:古巨基,林峯,陳曉春,黃日華,溫兆倫,苗僑偉,謝天華,鄭少秋,蘇永康,黃宗澤,羅嘉良,10大型男9月30日與你相約國博中心

唔知真定假
我们深圳站7月8日

5月12日開賣

邊到買?
我们深圳站7月8日

5月12日開賣

邊到買?

未公布,應該大麥
我们深圳站7月8日

5月12日開賣

邊到買?

未公布,應該大麥

大陸賣飛分好多賣飛網買
基哥

歌手側田日前亮相奇妙電視《同sing同戲》節目錄影,講到有指他將與楊千嬅、黎瑞恩等入紙爭紅館空出的年尾檔期
基哥

歌手側田日前亮相奇妙電視《同sing同戲》節目錄影,講到有指他將與楊千嬅、黎瑞恩等入紙爭紅館空出的年尾檔期

基哥

古巨基WE我們世界巡迴演唱會part2
7月8日 深圳站 - 深圳灣體育中心
10月28日 廣州站 - 廣州體育館

香港都未返就已經part2
不過I'm ready
大麥網聽朝11:18正式賣深圳站飛

http://m.damai.cn/proj.aspx?id=123361

不過I'm ready

我懷疑唔會有香港站

不過I'm ready

我懷疑唔會有香港站

佢仲記唔記得香港
去左長沙錄快樂大本營
【2017tvb天地有情30載】群星演唱會,最難忘的友情歲月,本次到場明星:古巨基,林峯,陳曉春,黃日華,溫兆倫,苗僑偉,謝天華,鄭少秋,蘇永康,黃宗澤,羅嘉良,10大型男9月30日與你相約國博中心

[img]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/05/09/193305_862aa826f847ea5706ce70bc366df933.jpg[img]

原來假的
而數圈中最認真的人,森美認為頭號就是古巨基,他記得有一次商台跟基仔合作搞音樂會,基仔對音樂會每一細節都會參與,更用了一晚時間跟製作團隊分享其音樂理念、舞台設計概念等
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞