古巨基討論區(414) 回歸樂壇 籌備製作廣東專輯

1001 回覆
15 Like 5 Dislike
基仔會唔會做克勤演唱會嘉賓呢?
基仔會唔會做克勤演唱會嘉賓呢?

我覺得有機
一陣14:50出席商業活動,有live

live
https://www.weibo.com/tv/l/jwWj34rwAlV-xoTc

活動後採訪

https://www.youtube.com/watch?v=mzghIw8HEdk
另一個訪問佢話今年專注音樂, 出年就拍劇, 而個劇係為佢度身訂造
另一個訪問佢話今年專注音樂, 出年就拍劇, 而個劇係為佢度身訂造

專注但係咪出廣東碟先

專注但係咪出廣東碟先

廣東碟就99%出, 英皇冇人下半年出碟
反而國語就好好奇有冇可能今年出到
真係好後生個樣

補圖
希望佢出番告別我的戀人們咁高質既碟啦

補圖

岩岩第一眼睇
以為佢用左美圖秀秀

補圖

岩岩第一眼睇
以為佢用左美圖秀秀

呢張p得勁咗d
希望佢出番告別我的戀人們咁高質既碟啦

【微笑】困難只是過程, 不是結果 - 古巨基
基仔話結婚之後對佢嘅人生觀有好大嘅改變,
令佢更加有動力去面對每件事

HKonlineTV 呈獻:
即使輸掉一切,也不要輸掉了微笑
嘉賓: 古巨基 Leo Ku

https://www.facebook.com/hkonlinetv/videos/647921242082424/
隔離po有傳joey同軒仔一齊開show, 咁我地個juicy lemon呢?
隔離po有傳joey同軒仔一齊開show, 咁我地個juicy lemon呢?

真係要開都自己開先

真係要開都自己開先

想整電腦, 巴打有冇介紹

完全唔識電腦野

真係要開都自己開先

如果出年年頭拍戲,最快都要下半年

完全唔識電腦野

me2

古巨基 Leo Ku

1)很久沒到TVB。2)很久沒到TVB錄音。3)很久沒到TVB錄音和看TVB周刋。#TVB

古巨基 Leo Ku

1)很久沒到TVB。2)很久沒到TVB錄音。3)很久沒到TVB錄音和看TVB周刋。#TVB

唱主題曲? 期待

古巨基 Leo Ku

唱主題曲? 期待

呢個至啱
用錯表情
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞