連登自貼電腦枱或房#10

1001 回覆
29 Like 18 Dislike
上星期買左LSX 好衰聲 後悔中
換對 iloud mtm 啦...
kef 真係咪攪我...
好王家衛 好正
佢地意思應該係mouse放枱面 keyboard放下面拉出黎個架 咁樣高低膊
你keep返兩件嘢同一level就ok

我就至憎有嘢頂住隻腳 啱啱訂枱千叮萬囑唔好要櫃筒唔好要keyboard架
可能未煲啫
得罪講句iloud mm純粹係好力
想問一問你地d modem, router放係邊係咪收埋哂係D櫃桶 睇大家D圖好少見到
我張枱又PS4 又兩個MON 又要放PRINTER 又有個marshall喇叭 modem router 唔知點執好
同埋好多線
我自己就加個好似籃嘅嘢係枱底裝住
擺廳
我由mm轉左做ls50w
用錢解決mm既電流聲同kef既外型😍
太大部啦 放唔到我張電腦枱。何況咁既價錢 已經買到好好聲既Speaker+Integrated Amp+DAC
想問下咩moon
放係廳個電視櫃
請問係咩keyboard
coolermaster 啲cheap 野
台面好多野,唔中意
放房唔想一舊二舊, 二黎好難搵到個speaker 樣靚過Kef (特別鐘情kef 個眼仔), 除左B&O formation duo
本身諗住LSX , 但聽歌睇戲要加埋sub, 禁不如一舊ls50w仲省地方
我用返headphone算
我modem, router PS4 MAC MINI 以上所有野既電線連拖把交哂入枱底 倒吊痴住
PS4同MAC MINI 自己加裝層板成張枱 剩返拖把插頭突出黎好爽
用緊呢張枱 拆左右手面 個書架仔 其中一塊層板落去 電腦枱下面 放ps4同macmini

枱底圖
有冇圖
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞