全民造星II 大王歐鎮灝同14歲粉絲上酒店相流出

431 回覆
806 Like 58 Dislike
推!!!
佢意思係除咗個樣似芝娃娃有啲噱頭之外 又唔識唱歌又唔識跳舞 淨係識呃蝦條
睇人仆街最開心 我無14歲屌你都唔可以
Source?
Show Blocked User - 好天真好傻
推 仲有無料
冇人識佢喎
根本就係扑完條氣唔順就#Metoo人
14歲啦 已經唔係細路 人哋叫佢上酒店
佢會唔知咩事? 唔通真係信上去溫書做功課?

佢係唔想嘅 個男嘅揸住枝槍逼佢上去咩
當街當巷要走 大把機會走
11哥日日都俾人屌衰11喎
其實係唔係中出即飛,條氣唔順呀,叫得上酒店真係唔會發生事? 仲80年代咩⋯⋯
如果真既佢真係監都有得坐
咁精彩緊係要跟進
大家仲記唔記得全民造星II發火芝娃娃-大王?

[img]https://na.cx/i/41VKT2e.jpg[/img]

光復香港重要,但希望fans要認清佢人品!
下文稱個女仔做x

x係佢嘅fans,出活動雙方都有見過面。之後開始ig dm傾偈,都係傾下日常野,後來仲會傾電話。有一次大王就問x幾多歲,x答左14歲。大王諗左幾日之後,就答應開始發展。然後有一次佢地出去睇戲,睇完戲已經係凌晨,x已經冇車返屋企。大王就乘機叫佢不如住晚酒店,等第二日瞓醒有車先返去。
上到去間房只得一張床,佢地沖完涼原本就打算瞓教。點知大王就開始摸佢,x最初都有反抗過同推開佢,但係大王都照繼續,最後係冇做足安全措施嘅情況底下扑咗,
連聊天紀錄都係大王被迫底下del曬!
屌你老母, 黃架, 又搞分化
五毛道正又開工
真識食
點解我有睇造星2,都對呢條友完全冇印象
係咪好早foul左?
你肯定你有睇造星2?
花姐契仔喎 偏心偏到出晒面
鏡頭又特登俾晒佢
唱得衰又跳得肉酸都有讚無彈
總決賽都仲係到
邊撚個 wfc
個處就咁冇左,第時就要搵好仔埋單
「大王」......
自己送上門 開人撚事咩
wfc
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞