全民造星II 大王歐鎮灝同14歲粉絲上酒店相流出

431 回覆
806 Like 58 Dislike
大家仲記唔記得全民造星II發火芝娃娃-大王?

光復香港重要,但希望fans要認清佢人品!
下文稱個女仔做x

x係佢嘅fans,出活動雙方都有見過面。之後開始ig dm傾偈,都係傾下日常野,後來仲會傾電話。有一次大王就問x幾多歲,x答左14歲。大王諗左幾日之後,就答應開始發展。然後有一次佢地出去睇戲,睇完戲已經係凌晨,x已經冇車返屋企。大王就乘機叫佢不如住晚酒店,等第二日瞓醒有車先返去。
上到去間房只得一張床,佢地沖完涼原本就打算瞓教。點知大王就開始摸佢,x最初都有反抗過同推開佢,但係大王都照繼續,最後係冇做足安全措施嘅情況底下扑咗,
連聊天紀錄都係大王被迫底下del曬!
屌推啊 大王啊
發火芝娃娃
後續
x發現其實大王一直有個中一拍到中六嘅女朋友,但因為大王要參加造星II所以聲稱已分手。但其實到而家都一直有聯絡,大王私下都依然話自己女朋友係佢。仲要有比人影到post左上tg group!
哇 推啊終於爆出黎啦
哀11?
精彩
留名
留名
得張咁既相好似證明唔到啲咩
咪係
個look又唔似14歲
who
酒店cctv
咁無圖無聊天紀錄又好難拎人信喎
lm
痴鳩線
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞