何韻詩:其實我是有喜歡的男士

303 回覆
442 Like 24 Dislike
下兩集podcast講女人,應該有料爆
期待佢點樣平反佢話揀女人都好高要求
差300幾人就夠數,睇嚟佢又可以正日開live
99.9K
邊撚個呀屌你
依家夠咗數添 有concert聽啦
佢自己開次live傾偈就搞掂2k人
雖然次次話傾偈,但次次都係冇傾到
睇完佢晏晝ig live,真係好想問佢中意雞蓉啲乜 佢講親啲中意嘅條件同唔中意嘅野,雞蓉係完全相反
佢話中意有才華,雞蓉有?
佢話唔中意啲人要虛榮心 物質野 追名牌袋 追新手機,雞蓉全部中哂
可能佢認識佢係咁 無人知
愛呢啲嘢都冇得咁理性
我愛嘅人都同我想象中唔同
可能有啲特質係自己冇諗過自己需要/中意

認真咗
咁佢就唔好成日話人點點點啦 真係好矛盾(只係敢喺到講,串佢會比佢ban)
人係咁犯賤嫁啦
俾佢罵完轉頭又要幫佢掃貨
睇完佢晏晝ig live,我都只係想叫佢換過部電腦
其實佢捐咗俾人,自己買過舊鐵都唔代表係製造多舊鐵好唔環保,咁人哋本身都有呢個需要,你唔捐人哋都要買舊鐵,咪一鳩樣
真係好唔明佢啲固執,係度鑽牛角尖,同林鄭一鳩樣
鐘意一個人唔需要原因 ,但我讚成你問下佢
或者咁講,佢唔係呢啲人 唔中意呢啲野,但可能理解人地係咁
就算我問佢 佢都唔會答啦
今集podcast ask goo有人問有冇試過對家人朋友伴侶內疚,佢都知係八卦,求其一兩句,八婆答完佢就算
其實我本來覺得條問題好正常,係佢個反應令我覺得好八卦,好似八婆咁答咪得
我聽完見佢反應咁,就諗佢試過對邊個ex內疚呢 唔通真係有花心
對鄧九雲可能係
而家粉絲都唔想當佢現任女友、唔知散左未、而家仲入埋宮做佢下屬、又俾佢填新歌歌詞

年紀差咁遠

不過咁,內疚又唔一定係花心,可能係其他問題,或者處理得唔好。
做同事 比佢填詞都冇乜問題嘅
唔通叫雞蓉填咩
我覺得goo係幾欣賞佢
條女機心好重
做號外時同上司一齊、而家又係同上司一齊
Hocc星期六晚開online concert
5月9 9點9
講女人變咗講阿媽 星期日出
唔知之後仲會唔會講返
下 咁快出咗?
佢可能驚上C1
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞