[蒸籠來了]「Steam中國」已通過審查,中國玩家氣炸:都是「死媽灣灣遊戲」還願害的!

139 回覆
382 Like 4 Dislike
圈養
STEAM將台灣列為國家, 但小粉紅唔敢出征
https://lih.kg/1982126

STEAM上強國人乞求各位放佢地一馬
https://lih.kg/1979698

黃之鋒:亲,听说Steam的游戏很牛逼将台湾标为country 太skr了!
https://lih.kg/1982752
世界理應帶著大陸進步
而不是被大陸拉到退步。
太好了

btw 唔可以翻牆咩? 雖然都會少咗小支支

但係唔會冇哂掛
做個真蒸的籠國人
快D block
唔想再見倒外掛狗
佢仲話係因為人台灣亂講野先搞到佢喎支那人真係無得救,唯有順佢意全部關返去支那,咁佢咪唔洗聽到任何唔想聽到既野囉
wise word
央視新聞報導,中美兩國文化企業合作,共建steam中國

據央視新聞報導,中美兩國文化企業宣布啟動戰略合作,將共建遊戲娛樂平台,引進全球精品遊戲,同時中國遊戲也將通過該平台拓展海外市場。

此次與中國企業合作的美國Steam遊戲平台擁有全球兩萬多家遊戲開發商提供的遊戲產品,是世界上最大的數字娛樂分銷平台。按照戰略協議,將由中國企業完美世界建立平台,並被授權使用Steam商標,按照中國遊戲產品上線流程,從平台挑選遊戲,申報版號及備案,接受監督,讓海外遊戲健康有序,服務中國市場。今年上半年,中國遊戲收入超過1000億人民幣,繼續佔領全球最大市場地位。據遊戲產業專業分析數據伽馬數據統計,截止到去年年底,中國正式審批,獲得版號的遊戲,一共9800款,但是實際上還有大量的遊戲處在監管真空或模糊地帶,也影響遊戲產業發展秩序。

唔係咁開心啊嘛!!!
唔係好撚叻自煮燃發架咩 抄多個steam出黎囉
籠的傳人互打飛機咪最好
德政 困住班畜生
笑死,成日以為自己係最強網軍,點知呢排下下出征都俾屌打,台仔仲幫手出征幫支那封返自己啲野,呢個國家真係好撚得意
牆係為左保護你地廢事你地比西方洗腦呀 感謝黨啦
國家面前無遊戲
唔怪當權者怪人哋點解要玩NMSLese
世界人民成功爭取踢走中國stream玩家
全世界玩家福音
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞