[實況][劇透]寵物小精靈 (13)

1001 回覆
8 Like 5 Dislike

豪哥又要出手喇
monster ball go!!!
唔係話小智會有蔥油兵咩
呢啲留比豪哥啱㗎啦
印象好似除左白海獅其他都係一球搞掂

豪狗係女既話大家應該無咁嬲
其實目標係收圖鑑完全冇問題,好似特別篇咁, 水晶都係幫手儲圖鑑, 但相對豪狗高張好多, 捉唔同嘅小精靈會用唔同類型嘅精靈球, 拋精靈球要瞄準嘅能量點,仲會用埋樹果做誘餌, 最緊要人哋唔係一球超人,雖然唔夠金同銀勁, 但都唔會廢到俾人一招一隻

明明特別篇已經有個咁詳細嘅base講捉小精靈,都唔識好好發揮, 仲要本身design咁多唔同類型嘅精靈球出嚟, 到最後大家都淨係識四種精靈球(紅、藍、黑、大師)。 其實都變相證實咗GO呢隻game幾咁冇內涵, 懷疑成套新無印根本用嚟屌臭GO玩家
肥大首戰
智爺肥大對mega路卡利歐,贏左就升上超級球
水主性格膽小,因為某件事被嚇,可能進行唔到對戰?
伽勒爾鴨會隨機揀對手去對戰
電惡老鼠會因為肚餓變身,可能會用食物黎捉佢
有冇講路卡利歐嗰場係幾對幾 唔識日文
我舊公司啲40幾50歲師奶阿叔玩GO玩到好著迷
只係寫「仲差一場升超級球級」
我都仲有玩咁代表啲咩?
黎緊星期日係咪又無
得新無印第二集

由上星期開始重新播過

最早5月尾可以播返,最遲6月6播第23集
https://twitter.com/Pokemon_cojp/status/1255753821281714176
ポケモン公式YouTubeチャンネルで、これまでに放送した最新シリーズのアニメ「ポケットモンスター」の全エピソードを配信中! 期間を延長して、5月31日(日)まで公開されることが決定したよ! ぜひアニポケを見て、お家で楽しい時間を過ごしてね。 https://youtube.com/playlist?list=PLBE2D9BnJJUpjQYqPFeWbrcBmpnJG5vns #アニポケ

官方YouTube重溫 (生肉, 有地區限制) 開放至5月尾, 俾大家望梅止渴, 日期似match?
柯南好似係停到5月23
東電比廣島縣6月6播早兩個星期,pokemon可能5月24播

"[有圖]5.1暴大上空出現鶳"
https://lih.kg/frFkBS

xy已經打過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞