美韓擬定軍事計畫 金正恩若病故「兩韓統一可期待」

312 回覆
346 Like 6 Dislike
北韓人一有錢有得上網肯定=新小粉紅
喺網上宣傳共產主義宣傳偉大金正恩領袖
到時民主回歸共產主義
不知幾好,有廉價勞動力。無人話統一等於俾北韓人任入南韓拎福利
南韓最唔想統一,統一完大把野煩,但又無得同人講唔統一

但轉調睇 邊任總統成功統一,一定名留青史,咁個變數就大左
朝鮮班人入大城市,韓國陸沉
兩韓統一 , 美軍鴨綠江口駐軍 , 北京有得震無得瞓
南韓統一派不嬲係想開放北韓之後攞廉價勞工
你呢D係無POINT既假設
認同,北韓統一對南韓只係一個包袱,
北韓既存在,本身只有地緣政治價值,沒有其他,
成個國家都只係服侍金家,無經濟同科技實力,
政治實力方面,
東北亞美軍既存在條件,制衡南韓靠攏中國既傾斜度,
北韓倒台,應該最開心既係維尼,
有藉口揮軍幫細金妹扶政,
分分鐘落埋三八線玩小型軍事衝突,
試下武器同用韓戰情意結轉移下國內情緒。
當年支那人窮冇得食咪沖落嚟+屌鳩共產黨
一有錢即刻調番轉共產黨萬歲
我肯撚定北泡人都會係咁
兩韓統一只有對金家同佢北韓政府高官有擔憂
其他野一定係只有更好 經濟 民生 已經對北韓人極大好處
至於點令北韓政府安心 有可能合併後將北韓現屆政府變成貴族
貴族5-6代然後先再評估
其實中共食埋有冇著數
多個出海位
又可以奴役北韓人
又有軍功
當年支那人窮冇得食咪沖落嚟+屌鳩共產黨
一有錢即刻調番轉共產黨萬歲
我肯撚定北泡人都會係咁
佢肯統一民主化 ,美帝寧願搬去 北韓 做生產好過啦
好過賤畜支那人
肯撚定你ON9
而家前提係金氏被滅兩韓統一
所以支那點會比美國食咗北泡

佢肯定會出手 普京會唔會出手就好難講
直情變埋美國一個州啦
咁支那就放心喇 可以好快去到美國
北泡女人普遍靚過南泡啲人造人
聽個女prof講過 話佢擔心北泡開放嘅話會搞到有堆北泡女人被迫做風俗行業
全部窮親戚去哂你屋企住 比你想唔想
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞