Dse考生悲歌:其實DC9係咪應該要人道 毀滅

269 回覆
1629 Like 37 Dislike
Call車嗰位同學
如果你有睇呢個post嘅話
想同你講你真係做錯左
錯在無去黃色的士台或者Uber call車
考試加油!
痴撚線,唔要準時call你做乜鳩
黃的台TG link:

https://t.me/yellowcab_hk
所以Uber絕對係搭得過
咁既時勢仲咁多啲野講
有單你接比錢你去叫雞仲啲點
所以咪做唔到私人司機

已經唔係叫你學日本戴手套開門著制服

叫你準時都抽秤
咁撚威勁,下次寫到明,車程太近,車程太遠,需要過海,乘客自行決定目的地,乘客有預期到達目的地時間,乘客決定路線,一律不接。另加,所以call車客收多10%服務費
呢種的士狗嘅心態係 見高拜見低踩
一句「準時到」 有咩問題呢?
只不過知人去考DSE 係後生仔 就唔抵得 覺得人地無禮貌、呼喝你

試下呢支旗係改成「貝沙灣去機場 7點10分準時到」
睇下仲會唔會覺得有問題?
證明呢隻dc9心地唔好 個客想準時考好個試姐
推依個
睇完,我都係出去call uber
預約無問題丫又唔係即call 即到,預約要你啲的士佬準時有乜問題,長又唔接,短又唔接,最好上車比一百蚊你即刻落車,狗都不如
咪一貫的士狗作風囉,完全唔會企喺人度諗
學生哥都係緊張個試先咁寫啫,何況人哋已經約到咁早根本唔會塞車阻你做生意,嫌人路程短唔想做人佢生意就真
西貢去機場 一千
就係知你有機會唔準時
所以先提個司機自己要考dse 唔遲得

咁有咩問題
預約想準時有咩問題
咁我book黎做乜鳩 食飯你book6點半但7點先比你入得唔得?預撚約左就係架啦 你話撞車有塞車屌你個時就cut單啦 你遲到都係你錯啦 道完歉佢仲屌你 你先有道理審佢
趕時間真係uber好過
有時的士淨係截車都截到我遲到
Call車又call唔到
Book車炸喎 洗咪打埋唔好意思呀司機大佬麻煩準時呀唔該
雖然打句唔該係可以好聽啲 但完全唔值得攞出黎屌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞