Dse考生悲歌:其實DC9係咪應該要人道 毀滅

269 回覆
1629 Like 37 Dislike
DC9真係抵撚死
各大打工仔可以同老闆講:我唔係你私人助理 唔洗準時番工的
Push
我係司機睇你幾點出門啦 你七點見到張單都唔知笑好定接佢好
好似明白左點解黃的圈可以做

親身試過,完全打破我對的士佬固有印象

TG:和你的
咪就係
唔係唔俾釣 有乜撚野問題 定係隻的士狗平時例遲
我憑我本事搵到呢單生意
點解要我準時
屌你老母🖕
的士狗 比私人司機仲低賤啦
咁既時勢 你唔接大撚把人接
我老婆試過灣仔返沙田,行西隧,個DC9 又係多多說話,屌
屯元天東涌都唔接
我覺得係叫個dc9 準時到接佢,但我完全唔覺有咩問題
好多的士狗嘈冇生意 又屌人地7折 8折 話人地乞衣
我都入呢個group見全部冇學歷 藍到爆炸既廢中
DC9又話經濟好差,
1日收入跌90%.
又話會提高服務水平.
有單又嫌3嫌4.
有時DC9 行業死真係大快人心.
即係哩啲預約係得啲山卡啦地方冇巴士小巴到既先用得上
預左book完都要等佢食埋個tea遲20分鐘
總之走到就ok
想準時?咁就搵uber囉
鬧同行7折8折好合理,大家都合作,大家就一齊賺就最多,基本game theory姐

Dc group不嬲都多痴線佬,成日狗咬狗
唔想再有手足被黑警自殺?用呢 8個apps! [已增 iOS apps]
https://lihkg.com/thread/1864933

呢啲apps可以避免黑警 link 到你同你嘅online identity、阻嚇黑警上門“被自殺”手足、俾你㩒個制就通知信得過嘅人你遇咩危險,trigger alarm 並附上GPS、自動增加你拍嘅相/片嘅可信性

啱所有人用,尤其前線手足

希望大家可以幫P牌樓主推爆佢同埋試試啲apps
我唔準時咁洗撚call的士?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞