[準備延期N次] 科學超電磁砲 第三季 (2)

1001 回覆
13 Like 3 Dislike
終於睇完大霸星祭篇
好好睇應該係繼妹妹篇之後最好睇嘅一篇
好期待天賦夢路篇想知大約係講咩?

依家準備睇一方通行
科方除左死靈妹冇野睇
天賦夢路我等緊BLAU,Level 5 在我面前也只能是全裸
劇情大概係流行印第安撲克->美琴同絹旗爭巨乳御手->美山寫影->芙蘭/達+弓箭獵虎->操齒涼子->屍喰部隊->完,之後就監獄,動畫出到天賦夢路篇就完。

笑到我仆街
Btw 有冇人玩?
新extreme第7層被屌打
不過一方通行真係好型
同埋好鍾意佢同last order嘅關係

魔禁就真係....冇乜動力睇真係幾悶吓
辛苦捱到去第2季中間講大霸星祭就即刻去睇砲姐T
依家睇完砲姐都唔想繼續返魔禁

推薦你睇偶方(某偶像的一方通行大人),一方通行日常番

想睇一方通行劇情就要涯到魔禁第三季,一方去俄羅斯救last order,之後就小說新約後期先多戲份。魔禁覺得悶我就唔推你小說喇,要去到後期先比較活躍,同拼圖小惡魔一齊打魔神,最後坐監

另外ab(Astral Buddy)都幾好睇,講帆風潤子(女王手下)
其實唔係好睇得明
世界分科學同魔術兩邊勢力 但係點解學園都市d人好似完全唔知魔術既野咁
因為魔禁個世界設定
大多數都係普通人 唔知道魔法存在

魔法嘅設定係俾冇才能嘅人。能力者細細個就係學園都市俾人開發哂,咁又點會知魔法存在呢?
其他地區既普通人都唔知
唔關學園都市 開發事

普通魔法師 普通能力者就係
去到頂點 魔法有才能好多
仲有4 日
rail gun is back
點解總覺得佢哋用魔法用到好揚咁
平時有驅逐閒人魔法

就算見到都以為係能力者或黑科技引起
電磁砲同一方就算見過幾次都唔信有魔法
要後期先理解
應該當魔法暗示緊宗教,科學就係科學(實際上係神秘學)
宗教/魔法係廣泛地存在,但大部分人都唔知佢地既本質

而了解左科學(學園都市既超能力開發)既人
心理上就會否定宗教,所以再學魔法就會有反作用
唔關事
能力開發 身體改造左
同普通人唔同
先有反作用

右手個老師 小萌
冇身體改造普通人
都用到魔法冇反作用
土御門個副作用加能力
新op
聽日
today lets go
熟悉既超砲OP2既味道
砲姐
終於等到
邊到有新一集?
食蜂好撚大波
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞