(公投)大家想點罰屈機男?

209 回覆
26 Like 0 Dislike
多謝米sir
又係屈蛇大戰米蛇
又係屈蛇大戰米蛇

今次由米蛇贊助

屌打屈機男徵文比賽

米sir快d開post宣傳下啦

我都參加埋一份
正啵
好文例子:

財經臺精神領袖 - 屈機男的保安日記
https://lihkg.com/thread/56760/page/17?ref=ios

呢個

老實講

如果寫得完篇文

起碼會有安慰獎
留名睇大戰

睇左米sir個event先啦
屌打屈機男!

屌打屈機男!

feel到屈機男未打先扮膠搏無件事
feel到屈機男未打先扮膠搏無件事

一定會鬥捐

之前我都ko左阿域!

但有pre-event!

屌打屈機男作文大賽
屈蛇KO左件垃圾之後口氣大左好多
初步我諗住咁安排:
參賽, 作品可以經以下方式:
1. po文 - 內容隨意, 可以係潮文, 故事, 詩句, 歌詞, 甚至9up. 但題目要標明 "屌打屈蛇徵文比賽"
2. 推薦 - 不論新文定舊文, 只要有巴打賞識, 在題目上標明(屌打屈蛇徵文比賽), 在內文加插原post都會視為參賽作品.

勝出規則 - 作品得到最多like數(不減負評)既屌打作品, 可成為冠軍 , 其次為亞, 季; 而如果作品係經由其他巴打推薦, 該位推薦巴打也可獲推薦獎作為鼓勵

派彩 - 得獎作者可獲得冠, 亞, 季現金電子支票
冠軍: HK$1,000
亞軍: HK$500
季軍: HK$300

推薦獎(如有)
冠: HK$300
亞: HK$200
季: HK$100

如果無違法, 大家無補充既話, 我會定個時間比大家玩
屈蛇KO左件垃圾之後口氣大左好多

唔憤氣你作文唱衰我囉

又有米sir比錢贊助

爽歪歪
初步我諗住咁安排:
1. po文 - 內容隨意, 可以係潮文, 故事, 詩句, 歌詞, 甚至9up. 但題目要標明 "屌打屈蛇徵文比賽"
2. 推薦 - 不論新文定舊文, 只要有巴打賞識, 在題目上標明(屌打屈蛇徵文比賽), 在內文加插原post都會視為參賽作品.

勝出規則 - 作品得到最多like數(不減負評)既屌打作品, 可成為冠軍 , 其次為亞, 季; 而如果作品係經由其他巴打推薦, 該位推薦巴打也可獲推薦獎作為鼓勵

推薦獎(如有)

又話重手?
初步我諗住咁安排:

推薦獎(如有)

又話重手?

多過你1500打阿域啦
初步我諗住咁安排:

推薦獎(如有)

又話重手?

多過你1500打阿域啦

你睇下有無參加先啦戇鳩

講到自己咁多錢

比乞兒呀?
如果各巴打認為獎金無推動力既話, 可以出聲, 我會考慮.

至少都呢個啦

你咁撚寒酸

你比唔起就八折都ok la

屌打屈機男徵文比賽

由米已成炊巴打贊助

冠軍 20000

亞軍 10000

季軍 5000

安慰奬 每人 1000

巴打們點睇

又或者大家只鍾意睇捐錢踢屈狗出連登既, 呢個比賽可以取消
屈蛇會唔會自己參賽食米蛇獎金

又或者大家只鍾意睇捐錢踢屈狗出連登既, 呢個比賽可以取消

咁撚寒酸縮得咁撚快
屈蛇會唔會自己參賽食米蛇獎金

至少都呢個啦

你咁撚寒酸

你比唔起就八折都ok la

屌打屈機男徵文比賽

由米已成炊巴打贊助

冠軍 20000

亞軍 10000

季軍 5000

安慰奬 每人 1000

巴打們點睇

仲玩激將法? 有無新意呀垃圾
撚狗咁撚 一講錢現哂形
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞