法國諾貝爾醫學獎獲得者:武漢實驗室人工合成武肺病毒

604 回覆
2835 Like 10 Dislike
呢個最符合支那人性格
諗住無用過唔怕既拎去燒毁不如比我拎去賣
推左先
保持觀望態度
你地真係cls
條友本身都有唔少criticism
唔係話唔信佢,睇定啲先啦
野味係大陸係好貴,當然睇咩野味,唔係一般打工仔食得起
可能有人食錯左已感染的動物

或者係研究過程遭實驗動物整傷,接觸屍體時受感染

其實我知道當年起p4時有班後生仔係附近消失左
可能捉活人,異見人士試毒

---------------
香港警魔比記者影到摸女示威者,私刑....大陸官媒都敢顛倒是非話人抹黑
中共認係食野味出事, 真相我覺得似生代武器
http://www.rfi.fr/tw/%E6%B3%95%E5%9C%8B/20200417-%E6%B3%95%E5%9C%8B%E8%AB%BE%E8%B2%9D%E7%88%BE%E9%86%AB%E5%AD%B8%E7%8D%8E%E5%BE%97%E4%B8%BB%E8%81%B2%E7%A8%B1%E6%96%B0%E5%86%A0%E7%97%85%E6%AF%92%E7%82%BA%E4%BA%BA%E9%80%A0

新冠病毒來源問題繼續引發爭議,法國著名病毒學專家因發現艾滋病毒而獲得2008年諾貝爾醫學獎的. 呂克·蒙塔尼耶(Luc Montagnier) 教授周四在接受法國的一個醫學專業媒體採訪時表示,他們用數學模式對病毒基因研究得出的結果,確認了之前印度學者提出的新冠病毒帶有艾滋病基因的發現。
大陸醫生一早就話試用愛滋病藥對付武漢肺炎
反應咁快根本就係佢地自己合成所以知試用愛滋病藥
推到中共仆街
條友係黨工

nobel prize同屌柒nobel prize得主條友係身份上根本差太遠
條五毛只係不停loop對中共有利的講法

講國際知名度, 影響力無可比性
加國華裔病毒學家被帶走前 曾幫中共培訓頂級專家
ntdtv.com/b5/2019/10/05/a102679952.html
正~
push
push
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞