IT討論區(80) 做連卡佛真係好幸福,有得減薪50%,IT狗就已被炒,減薪100%

1001 回覆
8 Like 0 Dislike
advance野要自己寫哂兩邊component落去 = on9
flutter好d
flutter 好似仲好
大家唔使爭啦
乜嘢tech過多十年全部唔當經驗
叫我
真 仲要係vendor不斷接新project 唔係main 係由0開始 冇可能寫得切兩邊native 不過睇唔起都冇所謂 本身都寫開native 係我角度係識多樣野冇壞
agree
Flutter好好多
試過designer出既design太特別 唔用native唔得 最後係兩邊native各寫兩次同一舊component再駁番去react native
我屌 做咩洩露業界機密
學校學C/C++
出來做野由C#做做下寫javascript
寫寫下而家python
python某D lib都係靠你地C++寫出來
thanks a lot
當assembly死
......你都係想wasm啫
有冇人記得 有隻game係寫code 然後大家係係同一個address space到行 鬥整死其他人條thread 最後留得低既就贏
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞