背囊棄大帽山叢林 行山友揭發棉被蓋乾屍

368 回覆
973 Like 17 Dislike
好早好早之前 有條女屍係海俾人發現 個頭十日變骨
點解個縮圖啲樹影....
依家仲要愈嚟愈多港女爆林 但係體能又麻麻地
上次見到離自己廿零三十米有幾個港女爆林落山 但係又行到一仆一碌 有個想拉住佢都比佢成個扯到碌咗兩圈 仲差幾步就碌埋落山

好心啦 咁樣冇咗條命開心咩
你有道理
但現實係官方行山徑啲垃圾仲影響環境
又係度玩膠想引導人覺得班真手足同你一樣咁戇鳩 見一個block一個
咁張被邊個放上去
紅白藍袋運上去
尤如進入結界一樣,何先生隨即向天高呼:「你出嚟啦,我哋嚟幫你㗎」,未幾警員終在附近位置發現屍體。

吹到
寫小說定新聞
每一單屍體發現案件
搜查真相定係不了了之 先係依家既價值觀
冇可疑啦
有D擔心係手足俾人棄屍
如果黑警話無可疑就好可疑
獨居翁疑病發猝逝半年房署爆門驚見白骨
青衣長宏邨獨居翁,疑在住所內猝死無人知,房署人員發現他多個月未交租,查看無果,昨午決定上門爆門入屋,揭發租客已變白骨,

大帽山濕度高,溫度高,大風會更快變白骨
我當五個月
香港警魔係831開始大量殺人, 打頭壓頸

因為8月頭已遭放料係新屋嶺輪姦大量少女,打到大量示威者重傷

好可能係警魔殺的人
其實如果做學校

呢排係照出糧但home office
校長叫一星期返學校簽到兩日左右
何生好邪 第一次行都撞中
其實會唔會係啲露宿者無m記訓
走上山訓
唔出奇
香港人係普遍行大路, 車路

呢班老鬼喜歡穿過草過半腰的地方探險
呢D地方可以幾個月無人去

就算聞到臭味一般都唔會理,可能係流浪牛,狗,豬
屌 人地咪話左做運輸
諗起我和殭屍有個約會個種氣氛
點解唔係報左警先落山
經濟下行大把放無薪假

行山真唔奇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞