NIKE 討論區 [18]

1001 回覆
3 Like 4 Dislike
今日抽ROYAL
窮撚版fragment
應該難中
有冇師兄放dunk low kentucky us9.5-10
嚟緊對aj1有冇人會抽,好似麻麻地靚
Flyknit trainer又復刻
巴打眼界有啲高
真心覺得幾靚wo!

好過d奇撚怪怪顏色 & 果堆jordan1 mid
有啲想買新上架個對NIKE AIR FORCE 1 REACT QS,不過想試左先
AF1基本上唔洗試 人人都有對係左近
要試都係試襯唔襯到

btw 冰藍鞋底好靚
真係好靚 有啲似平民版off white仲要React底
jordan 1 mid真係
上左Nike HK/運動家馬拉松個幾款
個質地差到 1000樓下都買唔落手
呢幾年咁多對AJ1 除咗啲OG色 嗰啲奇怪色真係得Not for Resale我係覺得真心型 可惜買唔到
但好似最近個幾款 出完合作 再出返平民版同色都幾正
咁正? 邊到有
未公佈日期
似對付對家UB 1.0復刻
主要見react底想買,不過應該大把貨,去鋪試下先
有冇巴打有港行 sacai blue 想對下中底印字字體係咪同歐洲行唔同 定或者根本係假
利申 唔係我既鞋 係carousell見到 純粹好奇比較下
賣鞋條友聲稱港行 但我睇過自己對歐洲 完全唔撚同
對royal toe 係咪炒唔起
無錢買fragment 呢對好想買
而家StockX大約落係230-270 USD
計返大約貴幾舊水 2000樓下

可以等埋Nike出貨後再睇個價錢
如果個價好似之前對court purple咁就好啦
我個對 扯唔到出黎
未著過先抽到出黎 如果唔係會傷到中底
我睇過其他相 對野都假假地 d字體
我自己果盒
我個對
你個對係NIKE抽籤貨?
佢張對應該假 張貼紙冇咁大張
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞