NIKE 討論區 [18]

1001 回覆
3 Like 4 Dislike
扔咗對oreo灰咗好耐我勁中意flyknit racer/trainer但我女友話好樣衰
Trainer 白好撚正
17個對著到超舊 想換
至13號
如你未能於上述日期及時間購買產品,你亦可於2020年05月13日中午12時至晚上8時到達你所選擇的同一店舖完成購買。
Oreo 同白都正
兩隻分別都已經買過三次
都要繼續買
依款真係着足咁多年
因應現時疫情,為避免人群聚集,AIR JORDAN 1 RETRO HIGH OG (產品編號: 555088-041) 中籤購買時間將分5日內的8個時段。詳情如下:
1. 5月9日中午12時至下午4時只限 US 7 – U 7.5尺碼中籤者領取;
2. 5月9日下午4時至8時只限 US 8 尺碼中籤者領取;
3. 5月10日中午12時至下午4時只限 US 8.5 尺碼中籤者領取;
4. 5月10日下午4時至8時只限 US 9 尺碼中籤者領取;
5. 5月11日中午12時至下午4時只限 US 9.5 尺碼中籤者領取;
6. 5月11日下午4時至8時只限 US 10 尺碼中籤者領取;
7. 5月12日中午12時至下午4時只限 US 10.5 – US 13 尺碼中籤者領取;
8. 5月13日中午12時至下午8時全部尺碼中籤者領取。
點解dunk sb冇大貨
外國都未收到貨 你地有就宜家散喇 過兩日秒變bricks
竟然上升 因為似fragment
大家點睇尼對
屌 抽唔到 對流川色 想收反對
新手想問下 element55 好冇著 同埋係咪真係好易蝕
白標 其實唔似
Obsidian 嘅價錢
會跌但都唔會brick嘅,成交量好高
個人覺得court purple 2.0靚d, 但反而冇咁popular
根本Chicago 紫色版
中左對AJ1 Royal US12
想問有冇人試過對vapormax甩底可以點補救
搵人痴番佢/換左個底都得
想問知唔知價錢大概幾多?tw 唔該曬巴打
Nike 表示上周 Flyknit Trainer 元祖 OG 黑白配色復刻資訊是無心之失

事隔幾天,Nike 亦終於正式為着這個疑似資訊作確認,表示上周出現於 SNKRS 的 Flyknit Trainer 資訊實屬故障,只是無心之失,表示並不會復刻這雙鞋款,相信對於不少鞋迷來說是一份失望。

想買一對姐,第一次買就話我訂單創建異常
試左n次

新手第一次抽中 呢對係咪唔抵炒?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞