中共正偷偷印製大量假美元,準備投放全球市場,在疫情戰場之外發動另一場貨幣戰

291 回覆
578 Like 18 Dislike
而家美國除咗唐人街d逃稅餐館 / 藍領為逃稅收現金價/ 仲有幾多用現金交易?

有幾多人會用100 蚊美金
你係支那會諗住印幾多? 十億?一百億?
你大量偽鈔流出市面美國佬唔係食生菜 順藤摸瓜咁查落去好難搵唔到源頭 到時比人斷正真係仆街都唔掂
好事唔識
壞事就唔同
https://youtu.be/Xa8SHubMjGw

條片就講得好清楚,Nazi都用過哩招,和平時期無迫切性要搏,而家強國橫掂都會畀人打嘅話佢咪有動機先下手為強,用另一部印鈔機印出嚟嘅美元你話過唔過到驗鈔機?
咁國家級既要呃到驗鈔機唔難 問題係點樣大量出貨姐
比人懷疑既話美國有班防偽專家用電子顯微鏡同你驗屍咁驗
假假地,應該好難洗到咁多假鈔
俾人踢爆實仆街
將香港獨立關稅區收皮都夠
老老實實,武漢肺炎唔使順藤都知係武漢發源,又點姐?開打未?

好佬怕爛佬,而家強國就係爛佬中嘅爛佬,驚美國有牙咩,再講,到今日都未打柒強國,句美國唔係食生菜暖多陣肚先
請侵侵立即撤銷所有支那持有嘅美債再出兵
不如所羅門咗先
而家國與國之間美金結算係用電子結算

偽鈔一多時就變咗個別國家唔收美金現鈔

但而家有幾多人喺其他多國家洗美金現鈔

到到都係visa master㗎啦

見你用多過一兩張美金人地都唔柒show你啦
Nazi 嗰時有無Visa master
嗰時有無swift

嗰時美金現鈔流通量幾多
而家幾多
用結算系統,姐係香港都會有份洗
你feel唔到依家西方開始反華咩?
打仗要出師有名 依家全球都係玩緊美金 你偽造美鈔同反台無鈔分別
又唔洗下下一來就嗌人收皮嘅
你都識講民間小量買野就得 咁13億人口我當有1億人用得著都幫佢消化唔少啦
講到佢印d錢either民間用晒or就國與國之間

好撚憎你呢d非黑即白撚
有敵國印假銀紙唔係諗係戰爭行為反而覺得沒事兒沒事兒,算係我近來見過最樂觀/駝鳥嘅想法,美國人正正係畀哩種心態搞到幾十萬人染病
小學雞好想開戰?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞