明將壽司已全線執笠!!!

608 回覆
942 Like 30 Dislike
哇,講下gag都比人叫共匪,跟住又屈我消滅本土文化,請問有咩關係?巴打你好大壓力?

呢個post都有痴線佬
好後悔以前成日笑9佢,而家好唔捨得。即係好似電影入面通常都會有個on9 friend成日做on9嘢俾自己frd恰,但係恰佢還恰佢,都會當佢係自己人,到佢死嗰陣大家都會好傷心
你6月前無帳號tim
你特級港豬渣傻仔
阿叔係高登連登反共
你食緊元氣渣
原來已經十年
係你唔明姐,傻仔
明將唔係間間都任食㗎
應該就係明將執笠 佢就失業係度發洩
其實對比起30蚊一個劣質學生飯或者40蚊係街食普通碟頭飯 50蚊明將其實唔難食
灣仔果間
好正 49蚊到
中學雞冇錢 又發緊育 成班仔去食 食勁撚多
起碼食完飽到仆街
以前讀書 有兩條女帶我去食
真係好懷念
佢地又唔會介意食垃圾
依家食貴野 都無呢種感受
本報訊】壽司餐竟為「最後午餐」!十七歲副學士男生,昨午與女友在旺角食壽司時,他突然抽筋隨即陷入昏迷,女友帶淚報警並陪同送院,惟男生搶救後不治。警方獲知死者患先天性心臟病,疑因病發猝死。其親友獲知時,冷靜輕嘆一句:「預咗」。
死者姓陳,生前攻讀副學士學位,與同齡姓金女友熱戀。陳患先天性心臟病,需定期檢驗跟進病情,家人早有心理準備他會隨時「離開」。

昨午一時許,陳與女友在西洋菜南街銀城廣場食壽司午餐,期間,陳突胸口絞痛,更抽筋及昏迷倒地,金女受驚哭着致電報警,救護員趕抵將陳送院搶救,惜終告不治。警員通知陳的親友到醫院了解,各人聞悉噩耗後,仍控制住情緒強忍悲傷,輕聲透露「預咗」。

食明將食到心臟病發
食過4間明將 希爾頓嗰間真係幾好味
叫個炸帶子壽司 係熱辣辣即炸 真心掂
想影響正常討論呢d要bam la
痴撚線一個post有接近20% 至30% reply係佢瘋狂無意思咁屌人
創意壽司
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞