最近睇翠豐臺 有無咩意見

143 回覆
2 Like 24 Dislike
之前睇樓都睇過廠三,但唔知有咩吸引
個個位你話交通方便就唔算係,同埋一望出街四圍都工廠,感覺麻麻
高層應該唔影響掛?高過晒附近啦
分錢分貨啦
點都方便過翠豐臺
加埋康睦庭園
真,得果兩三條市區巴士線仲要行埋D塞車地方,咁都叫周圍去到,咁全香港度度都係咁
又冇市中心有咁多紅頂綠頂可以見車就上
樂仔好似住hall咁
遲下等映日灣入伙 天橋直達西鐵 我都諗緊落唔落訂好
650左右半新樓 荃灣實係諗唔到
荃灣又要方便少少,又唔可以太舊
2房價至少7球
完全冇屋企感覺
少放盤
其實有紅頂出美孚長沙灣旺角佐敦
要市中心緊係萬景峰啦 鬼唔知阿媽係女人咩
趙恩來係工黨

https://www.facebook.com/107233492804621/posts/1266309283563697?d=n&sfns=mo
//當然,我也想學似前任建制黨派議員那樣,可以動員翠豐臺座頭保安員協助登記派發,免卻居民舟車勞頓之苦;但現實並非如此完美!(翠豐臺我連海報也無機會張貼)//
買嘢又唔近
如果望公路又嘈又大塵
前面塊空地又唔知點發展
噍一好嘅係工廠區開始重建梗 未來放租可能有得諗
知唔知天橋點兜法,行4個字都唔止你唔會想行除非落雨
荃灣仲有咩選擇
幾錢budget
睇黎你都住過
行地面去西站最快 直線
條天橋由新樓入伙 吹到依家都仲未有
麗城好舊 漏水+密集樓望樓
得前排向海ok,向山又嘈

半新啦
我老婆荃灣人住市中心
見唔見有條撚屌荃灣AA係咁負我皮,每個po都有一個唔多唔少
我估係野生動物園
好心你啦,做埋哂啲小動作
就係呢單派口罩唔俾宣傳,啲居民嘈先話俾貼,但都要每張海報俾法團過目先決定可唔可以貼

之前建制個林婉濱直情擺啲日曆係座頭派都得
你可以睇返呢個post 果陣翠豐啲居民點嘈
https://www.facebook.com/107233492804621/posts/1265343360326956?d=n&sfns=mo

我無
唔好咁敏感
Ok,你講我就信
最憎啲陰濕小動作,又唔肯企出黎

可能我直腸直肚呢度得罪左唔少搵食AA/啱啱買樓嘅某啲區業主啦
有咩唔同意咪討論吓,peace
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞