有邊門生意你到而家都唔明佢哋點會有錢賺嘅?

733 回覆
397 Like 7 Dislike
傢俬,燈飾舖嗰啲

長年睇住嗰啲舖頭由朝到晚都無客又廿幾年都唔執,究竟點樣維持到
可能間公司平時仲有接JOB
唔係淨係拍自己CHANNEL既片
做party車 賣廣告 得閒又有乜乜商會包車一日
加埋行電唔係入油
最多無賺咁多啫 唔會無錢賺
有班專業買/賣手課金玩+賣用家數據
電子妓女
華潤堂
麻辣喎戇鳩
香港人/廣東傳統上唔食咁辣
麻辣乜乜物物基本上都係中國傳過嚟
打冷食麻辣嘅咩
核心嘅外圍小薯
如果有留意開本地影壇資訊其實某啲網站都有講過
但現實上,香港人食辣係差不多勁過大半個支那

癱仔大辣已經食到啲四川重慶佬眼濕濕
印電路板
一部機幾十萬 印一塊毛利一毫至半毫
一個鐘唔換料狂印都係一千塊
打2年d摩打就收哂皮
賓印嗰啲又係第二類找換店,同人民幣嗰啲唔同路數

調錢就一定,唔好話黑錢,正常做外貿生意都要調錢出入
可唔可以講解下
我最近都有玩 但唔專業
果d超差rate又點賺,100人仔換100港元果d,100港元換80人仔果d? 門面唔在乎有冇客只為等心急水魚?實則洗錢?
唔係,因為無貨但又唔想關門,所以咪掛個閪價,你真係咁戇鳩要既咪同行家拆
I am pretty sure that I didn’t offend him. I can’t imagine he just came at me like a rabid dog
n年前炭粉回收
課金打機可以打贏人
你課金打飛機可唔可以打贏人
仲要助長班電子雞啲歪風 等其他港女有樣學樣又跟住做
唔怪得賣眼鏡咁好賺
由細到大打機都係靠練返嚟嘅,要俾錢先打得贏,仲要有時限性,隨時隔幾日出新嘢秒返你轉頭,甚至連game都摺埋喎,唔on9?
不過你情我願,無問題架

咁其實做雞有咩唔好?我好感謝d日本av女優架
你情我願,又有乜問題?
我就唔信套套咸片都有比錢買
比錢買係應份喎,你唔俾係你賺咗,但唔代表收錢嘅人唔合理掛
講緊一個endgame 分畀戲院嘅票房當少啲得兩成,都有4400萬,當香港有60間戲院平均分都有73萬net profit,仲有online手續費呢樣都幾仆街,因為手續費係唔計票房,個個爭住睇第一浸,陰啲陰啲你都唔知佢有幾好搵,不過一切都係好景嘅時候先係,今年就唔同哂喇~
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞