有邊門生意你到而家都唔明佢哋點會有錢賺嘅?

733 回覆
397 Like 7 Dislike
其實我講既野 google話到哂
而我有朋友真係做緊 已fact check
唔好ff啦,大家都係搵食,大把找換身家清白,係搵下灰色錢啫
黑底找換唔敢話無,但我一個都唔識,做借貸就大把。
屌你真係講極都唔化,Google 當真理
落單前講好收幾多,幾貴都無問題大家agree就得
落完單條數就要清清楚楚
明白哂
咁我識個個真係黑底既又
佢係真係咁做法

咁其實正路係點搵錢 同 利潤高唔高
街坊花鋪都執得7788, 高檔反而做得住
你當係銀紙批發咁食差價,利潤都ok,主要去左人工度,除左伙記仲要分出去

但單唔可以亂接,同埋一定要跟procedure,亂鳩咁黎一嘢可以輸返成年賺既錢
主要係洗黑錢
黑底好少做找換係因為返錢慢同埋煩,做網上賭波泊幾間找換店洗仲乾手淨腳,人地專業過自己多多聲
咩雞,人地不知幾清高
賣淨係賣張jpg,咩都冇露,就算想叫佢地娘娘
但莫講話拖下手仔食下飯,連計都冇得同佢地傾
一諗起班女收到善款,轉個頭就拎去同條仔開房
諗起都覺得興奮

利申:冇做水魚,想做又冇目標
我只有個fd做例子
佢屋企背景雄厚 有親戚起大陸做高管
洗得黑錢都搵佢地 所以成地係搵好撚多.
隱形眼鏡都好好賺
優之良品d零食點解可以被砌到比積木更整齊
依個真心唔明點解香港有得做..鋪位又靚
買嘅人又小。成件貨俾你賺晒都唔知夠唔夠交租...
細SO被人炒完, 再聽返903
心諗, 真係仲有人聽架?
當年𡃁模出寫真都大把毒撚仆住去買,你睇下周秀娜個fans就知道幾瘋癲,加上啲賣相雞係香港人有親切感,得閒開下live滿足下啲毒撚,av女優都只能係喺畫面上滿足到
WhatsApp 果啲乜乜 instant message 用戶以億計
再將佢分地區 或者全球性
係對話內容搵common words 或者同義之類
再睇吓果期啲人興講咩野話題
再賣俾啲content farm 9gag marketing果啲
佢地再針對依啲主題 做策劃
寫多啲文引人睇 吸視線 吸廣告
隱形眼鏡其實唔好賺 最多利潤得一成
但係眼鏡一副賺你至少一倍
最認真答係你其他人講個big data就當自己好叻答左
多鋪位 主打做香港手信 夠做
#
找換店有規管
香港大把正經公司要同大陸買貨
已經夠做

以為呢行有油水全部都ff
班雞影d意淫相有乜鳩成本姐
有部手機買幾套主題服飾就已經搞撚掂
仲要係流浪狗個隻
應該每年靠9月,10月新產品果輪賣後門貨賺全年既錢
咁都冇理由夠頂舖租
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞