靚仔既生活係點過?

329 回覆
63 Like 7 Dislike
有女嘅時候會俾人話好多女,無女嘅時間會俾人懷疑係gay佬
行街經過啲女會偷望你一眼

返sale啲女客會主動問你拎電話

同普通女性朋友落酒吧飲大小小會唉落你身邊問你開唔開房

以上都中過你個樣唔會差得去邊

唔好以為我哋係街偷望啲女佢哋唔知 其實好撚覺眼
係靚女對望固然好 啲排...
1.有次幾日無剃鬚,行街有星探搵我拍廣告,係做追女主角隻色狼。

2.去派對見到陌生女仔,問佢地交換IG,佢地話自己無電話;男仔就成日係女仔面前講我,有講有笑,證明我幾受同異性歡迎。

3.由細到大都A0,因為女同學話高攀唔起我呢個靚仔咁話。

老實講,我應該係女仔眼中係明星咁既男神。
會有好多桃花,你會發覺D靚女大明星其實都好好色。女仲猴擒過仔
A0 30歲
一係你性格去到古怪自閉
一係你要求太多唔夠靚仔

靚仔正正常常溝女一定易過普通人先
就算怕怕醜醜嗰啲啲女流哂口水

以前主動/怕醜/唔同type嘅靚仔都有熟人
聽返佢哋/朋友講先知依家女仔會咁主動

e.g.話題/dead air/點約對方出去嗰啲唔洗擔心
你正常回應佢就得
做小小體貼關心嘅嘢功效已經係普通人10倍
如果唔係要求多或者性格古怪唔愁冇女
如果係樣衰
女仔係直接唔撚會同樣衰講嘢
話你okla真係okla

利申 絲
絲打真係好溫柔
不知幾多女表面係左膠 形象需要
成日都笑到好攰
唔識得唔開心
細個就話有用姐
大個咪又係要賺錢返工
D女都寧願揀有家底既
除非你話靚仔到明星咁又唔同講法
做乜咁多人正皮,連登幾時多咗咁多靚仔,唔好dum低我呀
好多女自動埋身 任你玩
問下Edison
連登有冇咁多靚仔呀以為得我一個
唔好以為我哋係街偷望啲女佢哋唔知 其實好撚覺眼

依個真係靚仔會身同感受
人一個,你想點過,靚仔都係一個殼,你肯花心機,細心留意條女每一個細節,最緊要唔洗問條女意見,決定好哂 (有主見),基本上條女已經係你,拜金女另計 (已經係少數),好多女人都已經叻過男人,都已經唔係錢行先ga la
成日比女cow
有錢重要過靚仔
點都會有啲,話唔係都係假
問心嗰句個樣唔得體,你仲會唔會想去了解佢多啲
都要返工
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞