靚仔既生活係點過?

329 回覆
63 Like 7 Dislike
唔知啊!唔撚知啊屌你!
點解唔問樣衰生活點過!
係靚女咪算囉 一離開中環 好多魑魅魍魎牛鬼蛇神望住你
做愛囉,一日三餐,剩番時間都係做愛
好多野都好順利
eg. 女client, 女上司,女下屬。

如果你風趣,佢地會搵你吹水工事外。
成日借的耳whatsap 你。
你醒水知佢地比晒位你入。

你想幾風流幾淫賤都可以。
乖乖女任你溝。
playgirl 主動任你食。

女人望你眼神有重柔味道。

申利:中上。 唔會亂溝女。正常一個女朋友。
除左多人望你同女仔係你面前會怕怕醜醜之外諗唔到有咩特別
利申 中上樣
係多女既 真係睇自己肯唔肯去social 肯既話點都有得食
呢兩個禮拜日撚日都係屋企chill netflix 覆下機 懶得出街

不過同樓上同感 咪又係要出嚟打工 無乜家底真係差咁啲
平時啲人都會留意你多少少係好正常 所以啲衫褲鞋襪唔少得😐
性福生活
真靚仔過得好普通
只有以為自己靚仔先成日去蒲同不停換女
真係好撚覺眼,所以以後大大方方𥄫算數佢見到咪對望玩下
咁你女朋友係咩質素點解會甘心上岸
好多女望,ex高大靚仔,拖住佢出街個時會見到啲女迎面望住佢
不過靚仔都冇用咪又係雞蟲一條
公司d姐姐好好態度
D女仔會以為你play boy
起碼有女追自己
俾人讚靚仔
可以ons
調返轉靚女都係
利申:豬扒肥婆,冇人吼
真正靚仔果啲係毒撚性格 過平淡生活
只有自以為係靚仔嘅人先會周圍呃呃氹氹痴人著數
覺得靚仔唔主動嘅小妹妹: 只係因為你唔夠靚姐
一係你要求太多唔夠靚仔

仲要主動埋身嗰啲至少有啲係正常/靚樣先

唔似啲毒J豬扒都唔”吼”你 隨時成世人都冇呢個機會
好好珍惜身邊對你好嘅人
食飽乜乜乜瞓
如果係真靚仔無女會埋身,因為氣牆太勁。
如果你好多女埋身,大概係8分以內,因為女仔覺得有機會先會埋身。
呢位巴打中肯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞