(公投)請admin 永久封鎖 會員#50328玄學大師詹惟中

1001 回覆
1966 Like 54 Dislike
反問技量來了
下個就係笑4 jm9
葡萄牙其實唔係啲咩三流國家嚟
法國同佢都係隔住個西班牙
奈何真係不思進取 明明香港都可以搞得咁好
好尷尬
你有point俾人打咩 需要咩?
Admin最好公佈埋傻尻詹同朱閪賢個email

淨係做5毛,破壞討論,已經夠ban呢兩條沃门支狗5毛
公佈埋真名啦
Thx
兩個好基友 唔知係咪識忍術
同一個支共5毛組織嘅沃门狗黎,目的就係破壞討論,分化,打擊我地場運動。
淨係做5毛破壞討論呢條,已經ban得
佢地成功左唔少po啦
十分煩厭
呢樣就要講返當年澳門嘅「龍的行動」
講暴動澳門人拍得住工聯會。
而當年葡國跪咗之後大量偷渡移民正式有澳門證
所以都可以理解點解葡國會放棄澳門嘅,始終澳門發展潛力太細,又多潛在隱患
咁已經係破壞左討論區規則,admin已經ban的。
大家唔好放棄,對付5毛,一定要推到佢ban
都要admin肯ban至得咖
連最出名嗰幾個都仲係度,我唔期望佢真係會做野囉
佢戇鳩反串扮膠真膠都好最緊要有觀眾 慘得過真係有人理佢
隔住個mon同佢玩泥漿摔角永遠唔可以一齊無視佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞