(公投)請admin 永久封鎖 會員#50328玄學大師詹惟中

1001 回覆
1966 Like 54 Dislike
之前都bam過五毛啦
今次又唔做
咁要睇Degree of harm好老實我自己有時都會歧視、或者有嚴重嘅人生攻擊。但我都會盡量控制住自己唔好失控,盡量唔好Double standand。

至於樓主講果兩個人,基本上唔係討論,好多時佢地第一句就係以人廢言,人身攻擊。就算係假膠都唔會咁,佢直頭係不斷引戰
push
成班傻閪 話咩言論自由唔代表可以鬧人 平時連登仔最叻屌人老母叫人去死 又話支那人死得好
自己講就冇問題 我地講就要ban 傻完未呀 扮要民主既獨裁者
你地eq低怪人
大半個連登俾人ban 成班日日叫支那人死
佢地掌權之後: 第一批殺藍絲 之後殺中立 再最尾殺唔夠黃
push
要ban唔緊要呀 但一ban就大把連登仔都要ban了
做咩啫你 又唔見其他人嘴賤俾人叫ban
依家係針對你兩個渣嘛
又分身 又引戰咁
正常po都俾你兩個攪到污煙漳氣
仲有呀eq 高唔高都唔代表可以一直撩交嗌
唔好將自己本身既錯賴落他人到
Whatever you say
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞