HKCC 2019-2020 討論區 [34] 光復香港 時代革命

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
唔敢想像
期待
有lecturer話cancel左仲話出左email,但我收唔到
同意 可以成為考試群組
Which subject? Hkcc出 email末,我好驚呀
佢一日唔出一日都可能考,真係估唔到佢想點
兩隻手數得曬,好似仲有一個9
啲Lecturer收晒Email講話轉硬,有啲Lecturer 已經出緊additional asm

所以理論上係一定轉,不過CC咁尻,都係6/4比,6係轉
點計出嚟
Cc出咗email比lecturer話會cancel exam 但就係唔出email比我地
咪點計啫,6成機會係轉,4成咪因為CC on9所以唔轉。

我5科5科個Lecturer都叫晒成班準備4月尾、5月頭出additional asm
我認為7成機會轉 4成機會唔轉
所以總共係11成
唔係呀我講緊logistics management
BHMH 2133 Staffing and Selection 已經開TG Group傾下Individual Assignment,有意留TG。
其實如果sem 2揀p/f會唔會唔太好
假設有得揀
同問 ds科
CC真係低能 好多lecturer都講曬會轉架啦 都唔肯出email
依家想點啫 出封email有幾難 online左成個sem 如果最後反口唔轉add asm真係人都癲
返學校exam 咁大堆人响hall 仲要加埋啲NDS 我真係死左去算 是但一個係隱形患者 都整死曬個CC 或者咁都好 CC可以執左佢 唔好再害人 日日心理壓力大到癲 workload 大過返學 已經好多asm 根本冇時間可以齋溫書
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞