HKCC 2019-2020 討論區 [34] 光復香港 時代革命

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
noted with thanks
有無讀it既人知it assignment Q3(e)個 typical search process係指咩
啱 其實文筆好唔好都幾重要
.
話說中左cc個outstanding scholarship等左成個月都仲未知幾時派錢 雖然唔等錢洗但係cc做野真係好垃圾
認真 好多人見啲人中西溝好讀就一車車沖去讀
以為真係事但都R到B+返來
同意 返去對卷個時我同我組員答啲Point一樣 但文筆同解釋唔同 個題既分咪又係差好遠
好似話5月先派
我想問下呢 你中左個email 係點
成日email 都有啲咩scholarship 叫你去申請 我覺得煩冇理過 想問如果中左你講既outstanding scholarship 係咪唔駛申請 直接話你有定點?
有冇人討論下3134 engine econ ?
https://t.me/mafhachan
比起tourism, food service十頁report先唔知想點
利申: 兩科都有讀
Food service上個sem讀左,都唔係好知讀緊啲乜
Workload 大就一定架啦 我諗個個同學都係 咁你想點?唔洗做功課?早啲做咪做得切 利申呢幾日日日都有mt ,week8 present已經做完
大家覺得5月會唔會要返學或者 online exam, 而家好不安
我想問你上個sem group project 係咪做一份restaurant嘅report?
繼續問下有無人知CB A+大概要幾多%
Yes
今個sem變咗一個人打十頁 又冇講過點做 好迷
mind唔mind 留個tg
考真係死得人多🤮
唔洗做ppt?

我果陣做到份project改完又改,又唔知攞咩Grade
果陣比個pt lecturer教得好廢,每堂都唔知做緊乜咁,佢依家我唔知係咪仲教緊
https://t.me/cl1204
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞