如果美國5年之內冇幫香港實現雙普選, 白兵應該要嘔返晒所有陰謀論座談會入場費出黎

62 回覆
12 Like 28 Dislike
去美國國會不過普選一粒字都冇提然後話美國叫你進攻功能組別打晒飛機
閘住先,你確定佢開口屌個啲真係同路人自己人?舉幾個例子黎聽下ok?

同埋都想問埋,佢幾時叫人投白票?有冇證據?
佢咁多次直播我淨係睇過一次姐:同佢一齊直播真係戴住白兵頭套個個話佢個區有許智峯,所以冇本土就投許智峯,之後白兵就話佢上屆投左比天琦,今屆冇左天琦唔知有邊個投。

定係咁就係叫人投白票

公道啲講,佢啲片(唔係直播)其實幾值得睇,建議冇睇過既可以睇下佢講香港曾經有3次機會有真雙普選呢條片,睇完你會明點解佢地咁撚憎泛民
仲有條片講香港既價值,睇完就知點解佢地會將美國一定會幫香港掛係口邊。

利申:唔係完全認同佢地
咪撚柒係
你地叫泛民本土嘔返晒D錢出黎我無意見架
同白兵一齊嘔囉屌
講真, 有料既話D軍師就唔撚會咁撚流日日放流料啦屌
以為用臭蟲論可以幫條山埃KOL維穩
殊不知撞著一個狙擊泛民,本土劣幣多年既人
而家好囉
一撚齊嘔囉屌
廢物
我好一視同仁架
個個山埃軍師都比我狙擊過
白兵係放流料比山埃我咪狙擊囉屌
比5年時間你白兵同白兵FAN屎好撚多架啦
你白兵話1年內有雙普選啵
我比夠5倍時間你, 覆蓋埋下一屆垃圾會選舉
如果下一屆選舉過後唔好話雙普選
連普選特首都冇既話你就同我收撚皮, 咪撚以為自己係聖人高手
你既LV只係陳雲,黃洋達級數渣
分析力只係比神驅泛民軍師KOL勁少少咁大把
咪撚扮大袋啦屌
用下個死人腦都知
要一年時間內有雙普選由古到今都係得某1~2種FORCE既方法
1係美國出兵, 1年內成功攻佔香港
2係香港人搞真革命, 1年內成功推翻個政權

我唔反對制裁D參選功能組別既人架
制裁D參選功能組別既建制派, 班建制派好似蔡亮咁點呀
1年內有雙普選, 根撚本係呢個年度最撚好笑既笑話黎
仲有我之前都講左
如果美國從來都冇打算過係功能組別方面入手/搞小動作幫香港廢除功能組別
進唔進攻功能組別對美國黎講係完撚全冇影響
例如:
進攻功能組別同美國出兵, 大纜都扯唔埋
你就吹撚到進攻功能組別就冇雙普選, 唔撚係年度笑話係咩姐屌
仲有, 本身支持本土派既10個有9個都冇分析力既
有分析力既話, 就唔撚會以為勇武抗爭ko d死物可以推翻個政權啦屌
有分析力, 就唔撚會唔知勇武抗爭比和理非抗爭更加易打到悲情牌啦屌
有分析力, 就唔撚會唔知和理非抗爭比勇武抗爭更加易驅蝗啦屌
方法係死既, 人係生既
只要將個方法微調少少, 出到黎既結果就唔撚同晒
得你白兵同白兵fan屎先咁撚柒, 以為爭取雙普選呢, 就得一撚種方法
吹撚到制裁參選功能組別既建制派完美無瑕, 無懈可擊
唔撚知個方法破綻多多
共產黨搵班蔡亮死士參選就一撚野秒撚左你呢個柒撚到無倫既方法啦屌
咪同進攻功能組別一撚樣咁流
既然2種方法都係50步笑百步, 柒撚到喊
如果今年全港人跟你果套唔撚work
香港人就會覺得信撚錯左你呢個濕鳩軍師, 全撚部歸邊信泛民
將進攻功能組別呢個濕鳩方法推遲5年

但如果今年香港人跟泛民果套唔撚work既話, 結果就好唔撚同啦
5年後香港人就唔撚會再採用進攻功能組別呢個濕鳩方法爭取雙普選, 而係尋求另一種方法爭取雙普選

單睇蝴蝶效應得出黎既結果, 跟泛民果套濕鳩方法都好撚過你果個濕鳩方法億倍
醒既人就會信我一成, 因為信我一成已經好撚過信班山埃軍師十成, 話你呀白兵
想問下今年進攻完功能組別 泛民五年內爭取唔到
佢哋又係咪要嘔返晒五年人工
樓主即刻潛水
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞