如果美國5年之內冇幫香港實現雙普選, 白兵應該要嘔返晒所有陰謀論座談會入場費出黎

62 回覆
12 Like 28 Dislike
因為你d陰謀論誤導香港人, 令香港人以為翹埋雙手, 就會有人餵埋入口
緣份到了, 雙普選就會從天而降
佢而家立於不敗之地,
美國幫左, 佢就中左,
美國冇幫, 佢就話係因為黃絲搞亂哂, 影響左美國

無論點都可以撚到佢班信徒信佢
水已cap 理_得你
陰謀論真係任吹都得
你可以話係因為進攻功能組別令到美國唔幫香港又得
又可以話係叔一燒令到美國唔幫香港都得
得左
我諗白兵唔會真係柒撚到咁, 同班左膠一鳩樣, 陰謀論ff上腦
用陰謀論做擋箭牌兜掛
蕭生講乜錯乜,咁佢又幾時嘔返patreon啲錢出黎
同埋佢又話幫台灣手足,啲錢就唔知去晒邊
想問蕭生幾時嘔返啲錢出黎就真

Btw,見面會係講呢啲咩?
麻煩借一借個位

點解咁都冇人講?星期二就係選委會就優先長者投票及限制點票人數嘅立法會選舉活動指引建議嘅最後期限
https://lih.kg/1959543

美軍來了請放棄所有抗爭!美軍好快黎收返香港!
on9先信白兵
白票兵:被捕手足不如認罪!義務律師發大財!
https://lih.kg/1959612
Push
同風水佬一樣
白兵cap水 政棍
蕭生 出錢出力 要同你交侍? 咪撚咁低莊
睇下4月頭委內瑞拉發生咩事先啦
人地美國比武肺搞到自己一鑊粥都仲幫緊委內瑞拉民主化
美國係香港比起委內瑞拉撈既油水仲多,用下個腦都會知美國幫硬香港
無人話過香港人可以翹埋雙手咩都唔做,遊說工作同國際文宣都非常。你開個Twitter出黎大把人轟炸緊國會議員叫緊幫香港爭取真雙普選,你自己無做野唔好以為人地唔會做野
泛民嘔返幾十年薪水同捐款出黎未?
一個結論10次錯9次既人講既嘢都有得好聽?
結論錯=推論錯 曬時間聽埋d垃圾
「一個國家兩個總統」的分裂亂局,自委內瑞拉國會議長、反對派各黨的領袖瓜伊多(Juan Guaido)在上月23日自行宣誓為臨時總統後,繼續維持至今。

明顯與瓜伊多有政治協調的美國,繼上周實施制裁後,再度施壓。特朗普周日(3日)受訪時,就聲明軍事介入仍會是美國的「選項」;白宮國家安全顧問博爾頓(John Bolton)亦宣布會將美國的人道救援物資送到委內瑞拉。

在美國一手硬一手軟的策略之下,總統馬杜羅(Nicolas Maduro)飽受步步進逼。不過委內瑞拉的反對派,在依靠美國爭權、推動改革之時,也要看清其長遠後果。

Source: 支那01
如果有咁樓主點先
LM等花生
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞