(巴) [推到完場] 祖雲達斯 對 巴塞隆拿

910 回覆
8 Like 21 Dislike
呢隊巴塞陣式既變化太低
焗住踢一兩套戰術
一無態就仆晒街

屌啦 開季啲買人我真係幾滿意 又dso 又Ag
係賣munir有啲on9

點知踢落係咁架姐

ag 呢個真係超級大水貨
而且安狗d 買人同輪換都唔知做乜9
如果淨係打 msn 前面天才波就應該買堆大肉腸 搶完波直接比msn
而家買完ag 又搶唔到波又hold 唔到造攻勢都唔知做乜9
實際打得差又死攬住佢同煙鏟呢兩條仆街

就講輪換
一般球隊唔計龍門10個主力
輪換一般會換大約三至五個
佢強力到一換可以換7~9個
到底做乜撚
呢隊巴塞陣式既變化太低
焗住踢一兩套戰術
一無態就仆晒街

點知踢落係咁架姐

如果淨係打 msn 前面天才波就應該買堆大肉腸 搶完波直接比msn

就講輪換
到底做乜撚
屌你個臭嘴嬲到回左三次
呢隊巴塞陣式既變化太低
焗住踢一兩套戰術
一無態就仆晒街

點知踢落係咁架姐

就講輪換
到底做乜撚

送分
呢隊巴塞陣式既變化太低
焗住踢一兩套戰術
一無態就仆晒街

點知踢落係咁架姐

今次唔差 but Alba要出la dklm

買十次波你贏得一次你會唔會因為咁覺得自己運氣唔差?
呢隊巴塞陣式既變化太低
焗住踢一兩套戰術
一無態就仆晒街

點知踢落係咁架姐

今次唔差 but Alba要出la dklm

買十次波你贏得一次你會唔會因為咁覺得自己運氣唔差?

就講今場姐
Ag overall黎睇真係想死
聽講只要連續5場都扣起兩個換人名額,第6場可以未開波就計贏1球
聽講只要連續5場都扣起兩個換人名額,第6場可以未開波就計贏1球

點解我聽講係好似玩fifa咁可以換一個金牌球員
尼馬係攰
蘇亞雷斯直頭係差
得美斯踢緊波咁
啲機會創造到出來無人食到 當然保方又係好野
見佢走埋左路傳個中比Umtiti都知盡晒力

第一球就煙Sir係咁退後
第二球就唔知點解完全無人拍Dybala
第三球又係馬斯查蘭奴

跟住換煙走 啱 但入AG 睇佢甩甩下咁簡直嘥鳩氣
跟住又儲印花
右路唔掂 點解唔強攻左路R返球作客入球 索性換走馬斯換Alba入來 中堅umtiti搭碧基咪算

安歷基簡直戇鳩

Alba等左好耐都係冇得出
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞