(巴) [推到完場] 祖雲達斯 對 巴塞隆拿

910 回覆
8 Like 21 Dislike
用碧基打前都唔出paco搏下,安狗

Paco真係垃圾
咁撚矮對住祖記班高佬你荒佢搶到點?

pa乜撚野co丫,,你出艾巴爆下試下助攻好撚過啦
但結果兩者都唔出,,換AG出黎

但平心而論今場AG唔差
今場第一戰犯係馬斯定安歷基

pk 馬斯 安狗

尼馬 小白

成隊喇
想問busquest點解唔係個list到

停賽
想問busquest點解唔係個list到

食夠黃停賽
巴塞係咪要破埋 首回合輸三粒 下回合反cup紀錄

算數啦,比你反cup 埋今次都冇撚用,今年柒性難改,爛泥扶唔上柄

巴塞唔知幾時變左主場作客兩隊波 今場明顯睇到有態 但都差太遠
屌6-1之後都預左抽邊隊都出局架啦
今場第一戰犯係馬斯定安歷基

pk 馬斯 安狗

尼馬 小白

成隊喇

so9
難聽d講啦 祖記邊會好似巴黎咁on9 三粒難過登天

算數啦,比你反cup 埋今次都冇撚用,今年柒性難改,爛泥扶唔上柄

真係,一定唔係冠軍個隊。真係渣
用碧基打前都唔出paco搏下,安狗

Paco真係垃圾
咁撚矮對住祖記班高佬你荒佢搶到點?

pa乜撚野co丫,,你出艾巴爆下試下助攻好撚過啦
但結果兩者都唔出,,換AG出黎

但平心而論今場AG唔差

今場咪算好 算係叫做11人打11人

屌6-1之後都預左抽邊隊都出局架啦

馬體對李城 李城未必出局
巴塞對李城 應該仲有勝算
下場熱血反cup
黃金機會都至少5球啦
1球都入唔到

Agger

之黎再破首回合輸2粒追番 破住紀錄再入決賽

你話成季踢得好就話熱血,成季柒到喊,反cup 幾多次都冇說服力,不如早 d 收檔柒少陣

祖記輸到兩粒都偷笑 今次反CUP係淨嬴4粒 玩咩
到時祖記作客入一粒 要入5球

防守差好撚遠啦
不過今日基亞連尼上撚晒身

你話成季踢得好就話熱血,成季柒到喊,反cup 幾多次都冇說服力,不如早 d 收檔柒少陣

呢個真
屌醒班撚樣好過

呢個真
屌醒班撚樣好過

屌得醒一早醒咗喇

呢個真
屌醒班撚樣好過

今季踢得好咪得巴黎次回合 同主場打老西
不過祖記中堅轉身慢好明顯。下場真係要打依點
黃金機會都至少5球啦
1球都入唔到

Agger

小白追唔到1-1真係最慘
轉個撚頭就2-0
力勸各位手足唔好出去同人嘈 潛潛水好撚過屌你老母

你見到街邊D狗吠會唔會吠返佢轉頭?
力勸各位手足唔好出去同人嘈 潛潛水好撚過屌你老母

一早唔會出公海好耐
只係睇波先入黎吹
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞