警方破解到iphone xr但破唔到google pixel

83 回覆
23 Like 5 Dislike
隻PIXEL狗吹到大左俾人秒,唔敢入黎
証明好兒登
bypass locks? 佢係話佢幫你bypass個lock
撞密碼都係bypass個lock喎 咁可能真係唔洗user打密碼嘅

邊到specific咁講話佢唔係撞passcode?你唔係將嗰啲marketing字眼都當係下話
https://www.youtube.com/watch?v=xBaIUvgrfro
呢段片有比較有密碼同無密碼個HACKER會睇到啲乜
BTW佢用緊IPHONE7做示範,新啲嘅機+IOS可能安全性會好啲
好心啦
而家事實就係apple 部xr比人破解左、
大家係到討論個情況,點樣去防止式保自己的資料,
你地呢d人就依然停留於iso同android 的門戶之見到
係啦apple最勁ios最快,android 你垃圾,滿意未呀!?
担你老母
你件自閉仔原來係捉字騷?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞