岩岩出冊 你問我答

1001 回覆
847 Like 24 Dislike
你咩老冧,4字頭?冧杷新,赤柱有幾多個期數,3*4廠新廠1a2a1c2c,C U t亭,房堂B大 大鐘樓, 12廒白手,你去過边,上過C A T,A未牙❓個4字頭冧把話1個1字头老冧坐過8年8個月既人唔謝,收皮啦
Lm
你坐咗8碌講野一嚿嚿唔怪你
但唔該你打番繁體字
同埋今時唔同往日 你幾多年前受?
啲CAT A落嚟CAT C壁屋都話壁屋牌頭閪 最難捱
話比人知自己坐完出來的人以為坐過監好勁,我完全唔想人知,坐藍係表示衰咗,叻人唔會坐,竟然有D只坐過幾隻白手以此為榮,仲叫人訪問佢,我係如好廢一生人有13年在監房,你地有學識既手足我哋無嘢值你哋去學你願意信一名識咗一天既手足,都唔顾信一齊坐咗幾年既人,一入過去就會無咗E十嚫仔最值金錢既天真,仲量21歲後先受啦,因為如果去Y仔真係晤硬净會日日比人恰,就箅你比30人打都一定要還手,我地以前如果唔還手,屎忽都無埋
我2001年白手老冧217xxx
痴撚線 真係坐到彎哂
起一起你底發覺你好唔正常喎
躝番出去啦唔該
查吓01年老冧果D咪知攞,1年半月,响老荔拋地院拋都拋咗去啦,我唔係對你有恶意,只係希望你唔好拎呢嘢出來作為談話既內容,比人知你坐過,對你只有害,無幫助架,我以前都係咁,好能白痴,你鐘意就聽又或吊七我
呢個帳號 係一名 大學生畀我㗎我邊有資格去到連登帳號 這個訊號嘅人都做joe
以為自己好醒發現天大秘密鬼唔知可以起底咩
我搵唔到一個 實名登記嘅電子郵件, 咁既然你話起人底睇返人哋嘅對話咁你睇清楚清楚啲先啦 上年8月 我哋已經成立緊一個赤柱坑爭團啦! 如果香港係靠你呢啲咁嘅質素嘅人 一啲希望都唔會有 好像我在今次嘅運動食嘅後生仔唔係你呢啲 我係好尊敬佢哋
我個名就已經係我個老冧啦傻仔
我個名就已經有我個老冧啦傻仔
點解咁難食我諗你要問吓做廚房期數既倉友
最緊要唔好寫俾每個手足嘅信都一樣,佢地有時會交換睇接收多啲資訊,收到罐頭就冇心機覆
回郵地址唔好淨係寫信封,信封佢地收唔到的,喺內頁信紙比回郵
記得介紹咗自己先
除咗口號式內容,講多啲生活趣事呀,而家興啲咩呀之類
成日都想知點解咁多印巴籍

死澳狗社會垃圾,廢物
有up乜鳩呀支那狗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞