[I/A] (國際服) Final Fantasy BE 幻影戰爭 (2)夠人開第三公會未?

1001 回覆
0 Like 4 Dislike
無屬性極大個招
我冇見人用過
咁都係唔學住
雷槍個副指令係用獵人?
副職獵人係必須

因為距離可以到7格,唔受自己友擋到技
Thanks巴打
我仲隻隻角色用緊原本個職
唔會唔出大啊
呢招咪係招核爆...多數都會學
因為個AI係用最高dmg去揀出招
如果你打得單體...咁個AI就會出呢招唔出大
但係如果大到幾隻既話->個總DMG高啲
咁就會出大先而唔出呢招

而點解招範圍中冰(大暴雪)係伏技
係因為一開始招大好難升
中冰個DMG>大
所以成日都出中冰先
但係好易企係到on99詠唱俾人秒咗
又或者人地行開咗變成射空炮(經常發生)
但係核爆係鎖定人..起碼唔驚會空炮先
如果你驚詠唱嗰陣俾人秒都可以唔學住既
好似係咁
每個角最好練一個副職,技能多打pvp有時會有so
想請問一下 光槍劍值唔值得突滿?
問多小小
巴打個意思係 升高用個個副職招技?
我見揀左副職其他職既技用唔到
Btw thanks
主職有分主技全部職用到

副職要轉返先用到副職技
打活動打錢自動佢都會死隻野勁脆皮
雷槍值得練?但你地話之後風槍屌打雷槍

如果呢家有隻風補,升左風補先定留料升風槍??

風槍係勁

補就幾時都有用,守隊一流
解主線(第一次過)
解成就(消費石/突破角色/覺醒角色/收集角色)
日任(極少量)

因為消費石個成就有大量經驗
所以通常越高lv越課得多
但係都有人唔完成個任去壓lv
e.g 飛x
協力其實有冇雙倍架? 明明暗土2倍,但係協力D人開極都係冰光埸
成日比d ai激撚死 贏都比佢打都輸
石中劍幾時都用到
特別係pvp/公會戰
因為佢加成24命中打回避隊好有用
當然講攻擊力係有加值既ssr勁啲

商店嗰啲製作圖唔好買
因為就算你買完都冇材料升
等之後出活動打製作圖+材料好過

雖然而家活動換到製作圖嗰把劍都易升
如果多過一個角用單手劍可以整一兩把用住先
但係應該都唔會夠書升上去高加值
建議等到FFT活動
到時可以一關刷哂幣+書+製作圖
點解我見唔到
蓄力&超蓄力
不用謝
我都升緊雷槍
另外 破招(日版:見切)
必升
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞