[HKGBUDDIES] GFRIEND討論區(178) 最緊要身體健康 勤洗手戴口罩

1001 回覆
30 Like 9 Dislike
https://space.bilibili.com/8393990/video
沖繩個綜藝終於有齊十集中字了
要睇快手 B站D野唔知幾時會唔見
唔需要分得咁仔細啦
係銀仔咪得囉
點pre-register
就咁撳取得 15號個app一出會自己download
有字幕的智talk
依家vlive連英文都無人翻譯
glog好似好耐無出現
如果睇pre-order既圖
佢今次至少改善左一樣野
唔似防彈一張卡分三款(普通/簽名/閃簽)
只係分普通同閃卡
界面都幾樣衰
只係防彈+星船or武林去兩溝
希望正式推出唔係咁
仲有一個月要儲定錢課金
21分鐘既G Log好正
鐘意glog多過ging
同埋好彩佢係首首歌都開曬

same
GLOG D內容豐富D
GING 好多睇完都唔知睇緊咩
https://twitter.com/GFSquad__com/status/1261309897313882112
大家又有新投票APP要玩喇
而且話MCD改計分方法 所以呢個APP唔知會唔會影響到以後CB係MCD打歌拎一位
【聯合新聞】Melon將廢除實時榜單“抑制排名競爭·追求多樣性”
​19日,據kakao方面消息,Melon計劃在今年上半年廢除以1小時為單位統計再生量的現行實時排行榜,並推出以24小時為標準統計的新順位表。
以最近24小時為基準,對每首歌曲1人播放1次的次數進行統計,並每隔1個小時更新一次。
公司相關人士表示:“這是為了避免排名競爭,讓用戶發現更多樣的曲目,從而拓寬音樂的多樣性。

大家嘅肝有救了 唔使捱夜刷榜(雖然境外好似冇咩用)
咁樣計排名法 之後啲歌真係聽天由命
一唔啱口味分分光速出榜/榜都入唔到
避免排名競爭
不如將個top 100改做排名不分先後
#GFRIEND は5月23日に日本デビュー2周年を迎えます🎉
BUDDYと一緒に2周年を盛り上げる為の公式ハッシュタグが決定いたしました👏

#GF_JP2ndAnniversary
#どんな時もそばで

みんなで一緒に日本デビュー2周年をお祝いしましょう💙
これからもGFRIENDの応援を宜しくお願い致します。

#ヨジャチング

kpop 個生態根本冇可能避免競爭
除非所有音放節目取消排名
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞