[HKGBUDDIES] GFRIEND討論區(178) 最緊要身體健康 勤洗手戴口罩

1001 回覆
30 Like 9 Dislike
呢團啲IG Twitter 個名都有 Big Hit 似係 Big Hit 直接管理喎

真師弟TXT 出道, Big Hit 同 TXT 俾班 Army 鬧到爆

到 小女友入左Big Hit之後, 小女友 就Keep 著俾班腦殘粉鬧

如果今次呢個女團係Big Hit 自己管理 而唔係新Label 或者 SM 肯定世界大戰都似

以下陳述那項是正確的:

A: BH只有李賢,防彈 同小師弟

B: SM 只有小女友,小女友唔係師妹!我地唔配做師妹

C: Big Hit 有 李賢,防彈 小女友,小師弟,同小師妹,我地係一家人 要相親相愛
我嘅答案只有B !

答岩左嘅話 恭喜你 獲得 銀仔飛吻一個

利申:其實呢個AC已經俾我騎劫左,成日都好想留言,但又費時開個新AC,我條女頂唔順就俾左我

P.S. 我條女係Army 💜又係 Buddy 佢話 A 同 B 係正確答案

對於小師妹嘅出現,佢話因為一早就知會有,所以冇乜大感覺,但係如果係Big Hit 管理嘅話 佢就真係參與世界大戰嘅其中一人

佢話最好就係一個新Label 自己管理! 如果唔係就一定會俾Fans 鬧爆
bighit冇女練習生
新女團係sm同bighit一齊管理
年頭公司發怖會好似有講過

今晚專登抽左時間聽智仔首播
智仔
知唔知有無得重溫銀以前個d
如果你話要有中字又要Full Length就應該冇喇 零零星星幾分鐘咁樣既中字你去B站搵河吧中字會有
但係冇字幕既Full係Youtube亦都有
https://www.youtube.com/user/latt620/videos
我都淨係係youtube搵到呢個 仲以為好似hk咁會有官方replay
thx 巴打 無字幕都聽得明3分之一既
個NAVER NOW係好怪 一定要你用手機聽 跟住又冇Replay 仲要冇樣見
雖然官方有試過大發慈悲擺番兩三條有畫面既出來益街坊
以後唔駛追番嚟聽,有點失落

突發sinb自認係黃絲

點解係都要po weverse出嚟
又唔係membership content 免費之前咪話過冇所謂
又衝出嚟
以我所知
根本唔關內容係唔係免費
而係本身就唔可以轉載weverse既內容
可以一張相都無就咁討論
收費內容只係再提多次唔好轉載
都係可以就咁討論
我見女友ptt就係咁樣

Sinb mp3事件出哂新聞
突然覺得我同小女友冇乜代溝
啱啱收到演唱會Blu-ray碟,紙牌抽中左Sowon,想問下有無人有Yuju 可以交換?
情媽B仔 v
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞