滯留秘魯 你問我答

339 回覆
331 Like 142 Dislike
如果班包機唔會停其他地方直飛
其實風險又唔算太大
同埋就算日本同武漢包機當中有人返到嚟證實確診
但都無話傳染到其他人

最怕樓主人在異鄉,本身又唔係住嗰度
一直屈喺嗰度屈到病
我以為包機免費,好似公主號咁
咁抵住 我都想住了
香港人只係順便
而家唔係順便 條數就唔係咁計

利申:認為俾錢唔係問題 問題係點解支那賤畜免費?
全部都唔值得政府比
係收就所有人都收
大陸包機嗰堆全部講支那話
我都記得嗰條臭八婆
自己住就一星期買曬所有野喇

唔好出咁多街
你係樓主?屌你老母啦

同樓主好襯
一個王子一個公主

傷心就旅行 盼會遇上安份 在地球盡處共我擁吻
最怕世上遊遍 發覺沒有此人 冰島也沒有避世的小鎮
一生在旅行 買票預了雙份 站站停下最後也空等
畢竟也自由過 算有幸有不幸
當作四出消遣散心 預備六十六歲初吻

https://www.youtube.com/watch?v=IMsvG-DwtNo&t=300s
12月出=淨係12月去周圍玩
樓主係咪12月自我隔離到3月
去旅行會周圍走玩景點好似係常識
我就唔信樓主淨係秘魯住酒店住三個月喇
二月三月周圍走叫唔叫播毒
請問你34K affort唔到係咩意思?
係你連34K 都無就去旅行?
定係你有34K, 不過太貴?
定係其它意思? (搭機有風險不是affort唔到34K的原因)
求解答
點睇上晒報果條港女
港豬都係自撚私,香港人條命就係命,南美人條命就唔撚值錢?仲需要早知? 2,3月仲南美周圍走都唔算播毒害人?定係樓主二月已經自我隔離緊
樓主借個位黎置頂可以嗎

要人要錢要資源!線下文宣全港大行動 重建文宣網絡
https://lih.kg/ausnGEU

有啲嘢想請教下樓主,可唔可以tg傾下?
Tg: undo213
其實我覺得唔應該屌到反枱。老老實實,如果我一年前買定飛,你又冇紅警,我又冇免費取消,當地個案仲少過香港,點解唔去?

要話就話WHO點解唔一早講全球大流行
咁聽安全過香港囉,香港周街都係人,每日工作
事實證明香港獨立係唯一出路
樓主,你係道會比連衛兵屌自私撚架
人地咪講左,一日洗費都係百幾蚊,人地住多半年仲平過機票,咪唔番囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞