ZOMBIE已攻到深圳開始攻城,有影片

160 回覆
191 Like 12 Dislike
走難。。。。大陸讀書去。。打打殺殺不文明好正常。。
唔係,我老豆身邊好多移民過嚟都係好愛國,好信共產黨。

而且根據我觀察無論移民定係香港出世,都有支持同相信中國嘅人

有一班係移民過嚟香港後,發現中國越嚟越強大。諗到福利同民主自由,就繼續留喺香港享受;諗到經濟同軍事力量,又想以中國做依靠。

另一班係香港出世,一直覺得香港人欠缺一個強大國家做後盾,欠缺歸屬感,回歸再加上覺得中國越嚟越強大,於是就越嚟越愛國。

兩者唯一唔同嘅係,前者係大陸有親戚或者有居所,所以經常都會返中國;後者通常係大陸無人無物,十年都唔返一次,反而會經常去日本或者其他國家旅行,日本地圖合埋都識畫返出嚟,但對中國地理一無所知,比前者更加虛偽,或者佢哋打從心底都知咩事,只係唔願意接受

身邊呢兩種人都有
得果三秒吹到 zombie 片

平時過關都係咁撚樣架啦

第一日返大陸咩

小見多怪
我老豆超憎共產黨
佢又知道中國政府=中國共產黨
但佢又係大中華膠
珠海~~not深圳fact check sin lar
你自己冇
agger
香港居民大把唔係香港人
珠海來
香港人=一撚樣
佢差唔多夜晚九點幾講聽朝6點實行 急到瀨屎
叫主權移交會好d,
畢竟香港1997後係被支那二次殖民。
總之佢地睇一杯水都係港獨、黃絲、反共是但中一樣
老老實實大陸人做既野其實好多香港人都會做
但每次做衰野出黎就會屈係大陸人
然後自我感覺良好
剪手帶已經係例子
屌真,我老母琴晚啲口吻一鳩樣,藍絲盲撐真係好可怕,好似無咗個腦咁,日日係度笑鳩美國死幾多人,但又唔諗下係支那爆出嚟先,死得比美國多好多,同佢講道理又話咩係網上學埋啲廢青,講多兩講又問我係咪中國人我即刻話中國人係生番,我係香港人,佢嬲到震真係好好笑
2020年啦 仲咁既像素
仲有一條人踩人片
https://streamable.com/92w83
CLS
咁唔通學淋病咁俾幾日啲帶毒人士偷雞咩
因為未撚燒到廢老藍絲身上,所以繼續大大聲支持支那政府
0確診驚閪咩
仲留係武漢係自殺 有得走都走人先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞