ZOMBIE已攻到深圳開始攻城,有影片

160 回覆
191 Like 12 Dislike
呢個真心似world war Z
屍潮來襲
一句「湖北咁撚安全你唔撚死返去?」就收哂班藍屍廢老皮
其實正常上一代,中國移民嚟香港嗰班都唔會信中國d數字
我老豆老母五十歲以上,佢地係完全唔信得八萬人中,零確診
但有班相信而家係新中國唔係以前咁,變得強大,世界第二
一陣會加開特別環節恥笑4葉狗呢班狗毛

https://lihkg.com/thread/1913568/page/6
一再幫警魔洗白
九江大橋
如果真係0就解封全國城市,呢句已經駁唔到啦

光復之後要推行全民通識教育,老人唔合格冇兩蚊車
2020年都仲係144p
上代人比支國Fake News洗腦洗得好勁
Zombie
4葉狗呢班狗毛係連串警暴一再幫警魔洗白
好簡單唔好只睇我講咩, 大家起呢班人底係咪從無批評警魔只會護航

係呢單野重點完全唔係位置,而係有無ZOMBIE攻城
當確立左ZOMBIE攻城係事實
1 大陸人歷年係香港睇病抵賴唔比錢已有大量經驗係無懲罰,自然可推算下一波ZOMBIE攻城一定郁香港

2影片中果種推撞係有高度感染風險

呢個就係大陸人果種卑劣,糾纏係果1%無聊野意圖SPIN走重點幫中共維穩
喪屍片咁
Walking dead
姐係大陸大媽旅遊時不停攪事同當地人衝突
咪就係屈人辱華轉移視線

呢D咪大陸人,永遠轉移視線
當首富到平民都好似國家有鬼搶住走
呢班撚樣仲學人做護法
下個關口到香港關
On 9,趕返去送死
果班選擇性失聰
負面野就唔信假新聞
不過某部分黃絲都係咁
支持開槍擊斃
其實最撚ON9信大陸班ON9好撚多係香港出世有BNO住公屋奶福利班廢中
中共以為教到呢班人出黎係幫自己到最後其實害自己
無文明既可怕
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞