【武漢肺炎】原來Trump唔再講「中國病毒」係因爲中國挾持藥物生產線做人質

231 回覆
690 Like 21 Dislike
支那
中共d la炸野過唔到trump呢下抵讚
我之前一直唔明點解Donal Trump 成日強調Keep America First 或 Make America great again 原來最終目的係一步步咁將全球生產線搬離中國,但美國太多左翼大愛,今次場戲真係一步步將中國變回北韓 ,同時又拎中國國內工人有秩序咁失業又唔會反抗中共。。 睇怕香港都會同一命運。。。

成班背後既國際精英真係好玩撚曬個地球
係,但係要時間,今日我老細(美國佬)講過,所以投鼠忌器
等番晒美國,就…
當時佢點講?
二單美國參戰前,美國軍隊好似世界排名得十幾。但參戰後,啲坦克飛機生產數量幾何上升。樓上條友笑美國,真係好無知
一撚早叫左搬,班賣國商家唔撚賣賬
今次之後仲想繼續奶,一次過抽起呢班契弟出黎
將來一定要搬返曬d生產線返美國

量產缺料!
瑞德西韋「起始物」2原料全球僅3國產

原料取得,全國只有大陸、美國和印度有產,
但他們都無法大量提供原料給台灣。
https://youtu.be/3UHMVTuJeds

一開始直情係二戰年代用一戰裝備
垃圾級坦克,垃圾級戰機
我又真係唔覺得美國會比佢威脅到
你肯定你識?
醫療嘢真係要本地生產 起碼唔可以靠支那
印度大把藥丸賣啦
過埋中國肺炎,兼若果成功連任,阿侵一定連支拔起
同意 歐洲人太正直比中國玩
君子報仇 十年不晚
支那 比多你2/3個月 全球搞得到 你等收皮
唔太信
大家都知就不用提了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞