香港人只有香港呢個屋企,明未?

65 回覆
73 Like 11 Dislike
就算上咗岸嘅移左民
都只係二級公民
我當你好有錢,去到人哋國家都會比人歧視

一有起事上嚟一樣比人當fucking Chinese
去到肯學下當地語言還好,唔係都幾難融入社區

你嘅下一代都會比人當蝗蟲,成世比人歧視

你班港豬有事就諗移民,以為走得甩
但從來唔諗住反抗,由得呢個地方赤化
最後你問自己,係咪真係愛香港呢個地方

你唔想承認都好,你只有香港呢個屋企
有人嚟打劫你竟然係諗住搬屋
而唔係反抗?

希望由今日開始,一人行多一步,至少download tg學下點做哨兵
唔好下下求人,見到狗車淨係識叫人幫你報

Android, iOS 下載link
http://bit.ly/HKOnlinePortal

仲有down 香城online睇日程表,下面又有tg group
學下點樣做哨,做下每日任務!
香港都好撚細,咁又點
光復香港後先有可能
由細到大都係教我地「香港地少人多」
但其實香港根本好多地 大西北果d 有d比人囤起晒 有d政府又唔拎出黎用
連租金管制都取消埋
光復到香港 拎番話事權 自己香港自己話事 地產霸權無得再吸血 人人住大屋
香港人係香港連2等公民都唔係
香港人係三等公民唔係二等
係,係人都知政府大把地
地少人多只係笑話
世上只有我們是香港人
喺”中國香港” 先係
香港民族
擁抱香港核心價值嘅都係香港人
‘你唔想承認都好,你只有香港呢個屋企’

咁講好似藍屍話你始終係中國人咁有啲反感
支持你想表達嘅野 但講嘅方式唔係好令人接受
Push
唔會有下一代啦大把人唔生仔
但做好自己呢代算
多得班殖民者過黎搶資源
係時候發出227號指令
有事就移民做蝗蟲=中國人dna
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞