星座愛情觀 (天蠍座入黎啦)

1001 回覆
20 Like 18 Dislike
天蠍女表示遇到摩羯男之後完全被收服
睇你用咩身份
做白羊情侶其實未必好受 真係有時要當湊細路
唔知你個白羊女係咪鍾意你 不過同得你傾咁多計既話就一定代表佢同你傾計係開心既
如果你隔左一排先搵佢 而佢唔係應得你好冷淡既話 姐係佢仲記得你係邊個好聽啲講:你係佢心入面有一定既地位

如果你信星座既話,白羊講野其實好直
你千祈唔好自己亂諗埋一邊,不妨問多幾句白羊唔會知你地條問題背後其實係扯到有既遠、
你同佢講「你唔得啊咁我搵第個」
佢會答你「好啊」因為佢真係唔得,而且你搵到第個頂佢佢都鬆左口氣
唔知其實你係想佢答「唔好啊、我得」
如果白羊鍾意你既話 就晒你都無所謂啦如果你同到白羊女一齊記得坦誠啲,唔係隻隻羊都咁好耐性架

利申1:比人馴養左兩年幾已知被判3次死刑,當然可能有更多琴日佢又亂諗比佢判左死刑,正傻豬黎
利申2 : 自從第一次被判死刑之後被打入冷宮,雖然日日單機,不過我keep住同佢講唔同話題,佢想應就應,唔想應我都無迫佢。
利申3 : 知每次佢見到我都會笑到傻呼呼咁、同佢講野佢隻手會係咁搞下附近啲野就知係值得既。
師姐既建議岩我用
謝謝你既意見。
琴日我仲鼓勵自己平常心面對。好似開竅左咁。
今日又發作。又亂諗野。

我天蠍係咁。成日想話中話暗示一d野睇佢反應。
但有時唔知係佢get唔到定故意避開。
跟住又亂諗野。
我知白羊好直。有咩好直接表態。
但我都係會不斷亂諗野。

可能今次太上心以前都唔係咁的
黎幾日情緒起跌波幅好大
攪到返工又做錯野。食飯無胃口
幾日都失眠。好驚有情緒病
上心証明你非常在意佢,絕對唔係壞事。你既疑心病係要黎保護自己,令你可以睇清一個人,所以唔需要覺得自己唔好,總會有人識欣賞你而你白羊女的確都無嫌棄你

知道就算你地問得好貼、我地答得幾白都好,你地個心都總會覺得有啲野,唔係咁舒服
如果想關係長久,呢種感覺係需要大家磨合,白羊要習慣天蠍既疑心病,天蠍要習慣白羊既直白,當你地一齊左就會明,呢樣野係需要放好多時間落去,我到宜家都未收服到我蠍子仔
謝謝你
加油
lm
你條仔就好,利申被女飛左
天蠍同人馬點相處
我估人馬會走人
天蠍男同處女女會點
拍左兩三個月發現佢成日懷疑我
雖然真係好憎天蠍男成日都唔信我
但又好想比到佢安全感佢

點先可以令天蠍男病有安全感呀
處女不了
身為天蠍仔 岩岩開始拍左1個月左右 而家終於知點做 多謝你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞