星座愛情觀 (天蠍座入黎啦)

1001 回覆
20 Like 18 Dislike
我同天蠍男拍左三個月佢已經覺得我煩
之後成日冷戰 要玩愛情遊戲咁
我覺得好煩
所以分手
拍得三個月 當然拿拿聲走啦
好彩男友仲忍得到我我地都要改下天蠍啲死人性格呀
白羊真係好三分鐘熱度
但係白羊一但鍾意一個人就會鍾意好耐 即使過咗熱戀期都仲會好care對方 可能只係冇之前啱啱一齊咁成日送小禮物嗰啲

同埋白羊收到鍾意嘅人嘅message會秒覆或者鍾意嘅人約佢出街佢會即刻應承 或者天蠍都要多啲做下主動 因為當白羊成日都做主動嗰個嘅時候 時間耐咗就會好攰
絲打你都係白羊
有時真係做左都5知錯
獅子男友會小嬲咁同我解釋翻,我先知衰講sorry
d人話獅子同天蠍一嘈交就好大鑊,所以好多時都會認錯
通常起初識嗰排,就會睇到岀個人有冇機會發展
我天秤啊 自問自己比咗真心 但我唔覺得有回報 所以分手
原來都唔少天蠍白羊

利申 +1
好想聊佢講下感受想法
但可能呢排疫情 佢返工都辛苦
想氹佢都無從入手

盼時間過啦
可能絲坦白啲自己心情 或者直接問好啲
佢又醒 知你唔滿意唔開心 但又唔想估
蠍好易唔知自己想點但又鍾意遊花園咁....
咁多天蠍白羊既

ching女朋友白羊?
加油改係好難
我都改緊疑心重呢樣野 成日都諗佢咁樣咁樣係咪代表唔愛我etc

但死要面 講野難聽呢啲 我無了會諗過先講
諗起自己唔想受呢啲説話傷害 就唔會想因為自己一時口爽要對方受啲連自己都唔想受既傷
同知有啲野講完可能挽回唔返 (正如對方講啲野 有時自己都會一直耿耿於懷)
唔好怕呀ching
佢幾大呀

我覺得天蠍女真人同電話係兩個人黎
電話可以盡情講 但真人相處勁介意人地點諗 所以啲動靜會好崩緊或者你覺得佢好唔自在咁
Exactly有時我犯賤到明知咁講實後悔但都會照講出口,最中意不停挑戰對方底線 搞到兩敗俱傷
自己覺得天蠍女無大家講得咁難追,因為當一個無feel嘅人追我,我會即刻遠離佢。
未一齊之前佢主動多,我覺得自己都幾被動,好多時都係佢開話題,而佢又會借啲意約我岀街,又送翻屋企咁,其實做到咁天蠍女都冇遠離你,就可以講係受溝。
最後追左你幾耐 先得手?
可能列左入可發展既好朋友list

但生日約埋果個某某係男定女?
你地係一班人同一個圈子架?
如果男既 你覺得佢對某某係點?
因為上面絲講得岩呀 天蠍應約某程度都唔係普通朋友同無好感
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞