[突發][有圖] 手帶 App 的命運被孟加拉人操控

470 回覆
876 Like 13 Dislike
仲有如果用WeChat個real-time location share都無乜用, 因為一關chat window就會停左個real-time...
我習慣關WIFI訓覺的,怕WIFI影響身體
up
如果係 CDN 有事或者 JS Package 有事,都係全世界攬炒,唔過 Security Review 都情有可願。

但將個 script tag 指去人哋度,個 repo 得一個 developer,GitHub Pages 都稱唔上係 CDN ,真係無藉口話唔係漏洞
Pish
所以無話佢岩既,柒就一定架啦
只不過想指出佢唔係 xss 又唔係 cors 姐
俾錢佢 叫佢set蓮燈囝做Maintainer
話唔定佢仲會免費Stand with Hong Kong

趁政府班垃圾IT狗未update個site
改到個SCRIPT彈 香港獨立 惟一出路

會細心再思考一下,溫下書先
個個web dev都係咁架啦
巴打其他PO都幾正
LM
感謝支持
哇屌推
呢個完全似係。唔奇。
港共個app 暗地裡 scan WiFi ssid? 但你唔連落去應該唔會知個ap係邊架
咁就要提下個作者玩盡佢啦
我只係覆緊佢個allow origin setting係cors not xss
唔係講笑 有冇巴打聯絡到呢位人兄
本身都好多漏洞
大陸番黎香港個d係冇手帶
周圍散毒都唔撚知
真係屌出聲 垃撚圾
https://github.com/technext/drug/blob/master/js/ajax-form.js

除咗佢之外
佢嘅同事都可以幫手 巴打們 分秒必爭

https://github.com/arif-kabir
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞