新笑傲江湖M

292 回覆
7 Like 53 Dislike
日月神教係咪可以唔理?無人題過
咪撚玩少林 咪撚玩少林
重覆 咪撚玩少林 入少林悔終身
想玩遊戲請去玩華山武當
咪玩日月就真 垃圾到
pvp恆山好撚勁
武當出技又慢, 打人又唔痛
得個型字
太極果邊簡直垃圾黎
太極打反控,基本上係貼身追住人黎打
有冇人玩緊獨孤九劍個ser
我太極啱啱上左龍淵5
用華山劍宗當俾人狗咁撚
打得勁辛苦先去到承影
除左日月 隻隻職都勁 真係睇用家技術
其實你無乜必要講咁大堆野
你都只係想講:大陸公司唔代表佢奶共

問題係,
就算你個理論成立都好,都係不足以用黎反駁d抗拒支那,抗拒共產黨既人

唔鐘意共產黨,想佢死
所以唔玩大陸game
因為課金會俾個大陸遊戲廠賺錢
即係俾大陸人賺錢
佢地賺錢會交稅
即係間接d錢入共產黨袋

所以反共產黨就要反支那企業
個邏輯就係咁撚簡單

你講埋咩社會氣氛呀,咩政治好深你只識皮毛嘗試去複雜化件事,模糊化個重點,其實只係顯得你好撚低級

講真啦,你大大方方話你撐共,係藍絲,甚至係紅絲,都無咁撚核突啦
係,所以我盡可能都會睇清楚原產地係邊,見到係大陸就唔買。

豬肉牛肉雞肉我都係買巴西或其它南美國家既急凍。

我唔排除會有遺漏,例如出街食飯佢用d鹽同油係大陸黎既,呢d我實在無從考究

但係有方法check到既都盡可能去做,就係咁簡單。

你講呢d野無撚用,你可能可以搵到一d大家日常生活中避免唔到要用大陸野既例子

但係搞清楚,呢d唔會係你能夠用黎做到一個solid arguement

由頭到尾係睇你有冇心去做

不過同李光洙巴講法一樣,講你都唔會同意,或者根本唔會明。

因為本身立場都唔同,同藍絲或紅絲講反共本身就係矛盾。

所以各位巴打就算激氣都無需要覆佢。唔係同路人,ignore即可,講多無謂
同埋奉勸你一句

唔好開口埋口就連登仔點點點,連登仔又乜乜乜

但係你用緊連登account留呢個comment

我爭d以為你精神分裂
其實你咁講香港交嘅稅都係益左中共
咁係反共係咪就唔應該番工炒股幫趁香港公司?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞