【I/A】App台新Game討論及吹水區(2) - 乜都傾係唔傾支那驚 友善 尊重 包容

1001 回覆
24 Like 3 Dislike
笑what
咁FANS向都話OK
"可以試味", 冇話OK. 睇咁少畫面就知fans向, 冇遊戲性? 人人都係先知咩
冷靜,留返啖氣刷首抽好過
想要靈夢
利申:聽過無玩過
毒癮發作好辛苦,就快要玩支拿game頂癮
做咩啊台主
好地地一個post 睇黎又有人想引戰
事實無game好玩
支拿又坐大
我都忍住唔玩嫁啦
你要玩咪自己靜靜雞玩
要食屎唔駛找借口的,你想就去食就可以
你講完係咪想叫我地支持你玩?
東方唔玩都得 , STG唔係個個都鍾意玩
但佢D BGM勁正 , 唔玩都要去YOUTUBE聽下
冷處理
無文化 真可怕
我諷刺緊呢排無Game玩,支拿坐大
我有宣傳/玩支拿game咩?
你哋一下就起鋼,同支拿酸網民有咩分別
其實你係咪諷刺錯地方
係你要諷刺支那Game點會走嚟唔傾支那Game嘅Post
出面大量支那Post畀你入去諷刺,你唔去,ok
但人地話返你係要玩就靜,點解你反而話人無文化呢
認真,搞同路人 搞分化先係最可怕
btw你講支那game我哋起鋼到底有咩問題
不過都講得出我哋同支那無分別,咁我都唔怕用支那嘅一句名言
本post底線係不能觸碰:乜都傾係唔傾支那驚
我覺得幾好玩其實
貪佢掛下符文打下塔就得無咩搞
好鍾意佢哋人設
但知道隻Game唔知重生過幾多次就唔想入坑
又學埋e7光暗抽
唔好咁啦,我好想相信巴打係諷刺支那
個post 係奇幻生活online,小弟只係睇到出產商係日本公司,其他唔識

香港商 Boltrend Games 今(7)日宣佈,全民生活 RPG《奇幻生活 Online》即日起展開雙平台不刪檔封測。官方表示,本作為日本公司 LEVEL-5 人氣主機遊戲《FANTASY LIFE》(通稱:奇幻生活)正統續作,即日起玩家在手機上也能享受冒險經營雙主線 RPG。另外,封測期間官方也推出一系列活動,詳情請參考以下資訊。

另外我入呢個post係學習心態,可以嘅盡量唔想玩支拿game,唔係入黎踩場
好奇問下其實e7好唔好玩?我見之前好似幾多人玩,不過又好多人棄
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞