【I/A】App台新Game討論及吹水區(2) - 乜都傾係唔傾支那驚 友善 尊重 包容

1001 回覆
24 Like 3 Dislike
有冇d game 似diablo 果類單機連線咁可以同朋友玩下刷下裝咁
POE
就執既last idea
有無聽過anima arpg
我睇倒個post 啊,不過唔係無得連機咩?
睇黎都係佢走唔甩
唔是支那驚?
唔係本身外國咩
基本上細廠出既成功game都會俾大陸買/入股
少女前線係出色,課金只係用嚟買skin
運氣好啲,勤力少少就可以儲齊槍
低星槍又可以升級,滿足收集癮
大型活動有易有難,照顧到新手同超高手
輕鬆鳩玩又得,極限操作又得
連主線劇情都做得唔錯
可惜
其實咁樣玩玩下原廠俾大陸買起左你地點計
我會棄
本身有玩AFK同Brawl Stars
邊估到呢2隻既畫風,原來都有支那係入面
知道左之後就棄左
braw star 估唔到
afk都算係幾似
咁得大廠可以玩
人地試過lol成功之後 大陸已經狂買game
一樣都係買完放返間細廠自己搞 等收錢 反正自己都唔識整 最多搞中國服
而你見到隻game原版係英文,宜家出嘅係台版,唔會估到佢已經變咗中資
較細規模嘅外國公司,唔會好似騰訊買riot咁全球矚目
我本來學緊unreal engine整game
整左都1/3左右,一知佢變支那我連整緊嗰隻都棄鳩埋
速報 Exos Heros 4月國際服預約
有中文?
日英一定有,中唔確定

原文:
글로벌 버전 출시 예정
구체적인 일정이 확정되진 않았지만 4월 중 엑소스히어로즈의 글로벌 사전예약이 시작될 예정입니다. 이와 관련하여
유저분들께서 가장 우려하시는 부분은 아마도 글로벌 출시로 인한 한국 서비스의 운영 소홀이라고 생각합니다.
저희는 한국 서비스에 한치의 소홀함이 없도록 컨텐츠 업데이트 및 인게임 이벤트를 모든 서버에서 동일하게
진행할 예정입니다. 아직 미흡한 점이 많습니다만 유저 여러분들께서 보내주신 사랑에 보답할 수 있도록 최선을 다해
재미있는 엑소스히어로즈가 될 수 있도록 노력하겠습니다.

Google翻譯:
全球版本即將推出,儘管尚未確定具體的時間表,但Exo Heroes的全球預訂將於4月開始。 在這方面我認為用戶最擔心的部分是由於全球推出而對韓國服務運營的忽視。
我們確保所有服務器上的內容更新和遊戲內事件均相同,以確保韓國語服務不致疏忽。
將繼續。 還有很多事情還不夠,但是我們盡力回報用戶的愛戴。
我們將盡力成為一名有趣的前英雄。
Exos Heros 同 LOH 比有咩唔同? 前者好玩D?
目前嚟講
EH>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>LOH
屌,出呢隻,WOTV仲玩唔玩好
有日英都好,起馬都睇得明。
泡菜符號真係搞唔掂
預約得嚟都4月尾
咁4月尾都係4月呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞