特朗普:必須保護美國內的亞裔社群,爆發疫情不是他們的錯!我們要一起團結!

251 回覆
1025 Like 8 Dislike
asian american = american > CHINESE
班大陸人驚到瀨屎
是仆街CCP的錯
而加開始教導班鬼佬囉,個個講人地唔會識分就唔去開始教導,100年後都唔會分到。
一係將中共同華人割
Communist Chinese People vs Free Chinese people
一係將美國人同華人割
唔講咩asian american, 直接american 食咗佢
一係將東亞同華人割
East Asian vs Chinese
你老母, 全部都係CCP D家人. trump係唔係On9
五毛點駁?
對準ccp
唔係中国
侵侵
叫中共肺炎好過武漢肺炎
一嚟左膠少左屌佢racist嘅原因
二嚟乘住個勢爆攻中共
Chinese = Chinese
Asians = Asians

EZ
黎啦黎啦 我地香港人都係亞裔
左膠睇唔到
人愈大愈覺得「華人」好有種族主義同殖民主義既感覺
比人叫做華人九成九都唔方好野,下一步就叫埋你中國人

試下講:我唔撚係華人呀屌你
你地上面班人搞到寫論文咁 正常去過外國都知鬼佬識鬼分你香港台灣日本韓國咩,一野就打你成asian。正如有無香港人識分阿布扎比人同沙特人事緣係美國以至全世界最近對亞裔人好不友善,見你係亞裔成撚日有吹口哨等小動作,Trump tweet應該係想降低個rascial tension
In trump we trust
政治宣傳:反共不反中
連登宣傳:冇一個係無辜
根本要鬧真racist嗰班友
班左膠大愛撚無聲出
侵又贏
華裔呢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞